Uusimmat

Luksusmatkailua: Vuokraa itsellesi oma paratiisisaari

Luksushotelli Raffles Maldives Meradhoo vuokraa kokonaisen saaren noin miljoonan euron hintaan.

Raffles Maldives Meradhoo on yksi maailman arvostetuimmista saarikohteista koskemattomalla Gaafu Alifu -atollilla.

Hotellin all-inclusive -tarjous sisältää You Run Raffles Maldivesin noin 70 vieraalle viideksi vuorokaudeksi.

Tänä aikana vierailla on käytössään lomakohteen kaksi saarta, joista toisella on 21 ylellistä huvilaa liidunvalkoisella hikella ja toisella asuntoja paalujen päällä turkoosin veden äärellä.

Tässä paratiisissa on joka ilta tarjolla trooppista taikaa. Mitä sanoisit julkkis-DJ:n yksityiskonsertista auringonlaskun aikaan? Tai romanttisista treffeistä ranalla samppanjalasin äärellä tähtien loisteessa yhdessä oman astronomin kanssa?

Pakettiin voidaan lisätä saaren omat hovimestarit ja Rafflesin kulinaristinen tiimi, joka luo erikoismenuja ja räätälöityjä ruokaelämyksiä saaren vieraille.

Loma sisältää myös ylellisen kylpyläkokemuksen – Rafflesin palkittu kylpyläkonsepti tarjoaa ylellisiä kasvohoitoja, hierontoja ja joogatunteja.

Vieraat voivat käyttää myös lomakohteen omaa huvivenettä delfiinien katseluun tai sukellusretkelle Malediivien kahdelle koralliriutalle, joilla asustaa hainpoikasia, kilpikonnia ja paljon erilaisia trooppisia kaloja. Hotellissa on oma meribiologitiimi, joka voi kertoa tarkemmin pinnanalaisesta elämästä.

Hintaan sisältyy 5 prosentin lahjoitus paikalliselle hyväntekeväisyysprojektille, joka pyrkii suojelemaan paikallista ekosysteemiä.

Yksittäiset huonevaraukset booking.comista: Rafles Maldives Meradhoo