Uusimmat

Lontoon parhaat hostellit – edullinen vaihtoehto hotellille

Lontoo on kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri. Lontoossa voi majoittua edullisesti myös korkeatasoisissa hostelleissa.

Booking.com

Lontoon parhaimmat hostellit tarjoavat majoitusta, joissa voi valita isompien majoitushuoneiden lisäksi yhden tai kahden hengen hotellitasoista majoitusta.

Listasimme parhaimmiksi luokiteltuja hostelleja.

Park Villa on vuonna 2015 avautunut boutique-hostelli Lontoon East Endissä, joka on jo valittu Englannin parhaimmaksi hotelliksi vuonna 2017.

Booking.comin asiakkaat ovat antaneet hotellille arvosanaksi 8,9. Pisteitä on tullut hyvästä hinta-laatusuhteesta, turvallisuudesta ja puhtaudesta.

Hostel Park Villassa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto, ja majoitusta on tarjolla majoitussaleissa sekä kahden hengen huoneissa. Hostellissa on ilmainen WiFi.

Hostelli sijaitsee reilun kilometrin päässä Victoria Parkista ja noin seitsemän kilometrin päässä London City Aiportista.

Huonevaraukset: Park Villa Boutique Hostel

Lontoon suosituimmat hostellit

SoHostel

SoHostel sijaitsee yhdellä Lontoon suosituimmista paikoista Sohon ja West Endin sydämessä. Asiakkaat ovat antaneet hostellin sijannista arvosanaksi peräti 9,1.

Hostellista on parin minuutin kävelymatka Oxford Streetille, West Endin teattereihin sekä Piccadilly Circukseen.

Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa sekä majoitussaleissa. Liinavaatteet sisältyvät majoitushintaan, pyyhkeitä voi vuokrata lisämaksusta.

SoHostelissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto, sekä baari ja ravintola.

Lähin metroasema on Oxford Circus.

Huonevaraukset: SoHostel

Meininger Hyde Park

Meininger Hyde Parkin sijainti on erinomainen matkailijoille, joita kiinnostavat kulttuuri, historia ja arkkitehtuuri. Hostelli sijaitsee nimittäin lähellä maailmanluokan museoita, kuten Luonnontieteellinen museo. Lähistöllä on myös korkeatasoisia ostosmahdollisuuksia, kuten Harrodsin tavaratalo.

Myös muita matkailijoita kiinnostavia kohteita on lähellä, sillä Hyde Parkiin ja Royal Albert Halliin kävelee kymmenessä minuutissa.

Meiningerissä majoittuu kahden, kolmen ja neljän hengen huoneissa sekä suuremmissa majoitussaleissa. Kaikissa huoneissa on puulattia.

Lähin metroasema: Kensington High Street

Huonevaraukset: Meininger Hyde Park

Palmers Lodge Swiss Cottage

Palmers Lodge Swiss Cottage on viktoriaanisessa suojelukohteessa toimiva boutique-hostelli. Hostellissä näkyy brittiläinen arkkitehtuuri ja brittiläinen charmi.

Hostellin makuusaleissa ja pienemmissä kahden, kolmen ja neljän hengen huoneissa on laadukkaat kalusteet. Asiakkaiden käytössä on yhteinen oleskelutila sekä baari. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden.

Lähin metroasema on Swiss Cottage.

Huonevaraukset: Palmers Lodge Swiss Cottage

Green Room

Green Room on erityisesti taiteilijoiden suosima hostelli, jossa voit vaikka kokeilla sormimaalausta, työskennellä tai tutustua uusiin ihmisiin. Rakennuksen ylimmässä kerroksessa on galleria. Aulabaarissa järjestetään näyttelyitä ja viikonloppuisin esiintyy paikallinen DJ.

Hostellissa on kahden hengen huoneiden lisäksi suurempia majoitussaleja.

Lähin metroasema on Wood Green

Huonevaraukset: Green Room

Wombats London

Wombats on äänestetty yhdeksi Lontoon parhaimmista hostelleista. Asiakkaat kiittävät erityisesti hostellin kodikasta tunnelmaa.

Hostelli sijaitsee Lontoon keskustassa, lähistöllä sijaitsevat muun muassa Aldgate East, Tower Hill ja Tower Bridge.

Wombatsissa on kahden hengen huoneiden lisäksi suurempia majoitussaleja, joten hostellissa majoittuu tarvittaessa myös ryhmiä.

Lähin metroasema on Aldgate East Underground.

Huonevaraukset: Wombats London

St Christopher’s Village

St Christopher’s Village on yksi Lontoon suurimmista hostelleista, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä London Bridge -metroasemalta. Hostellista on lyhyt matka Lontoon nähtävyyksille, baareihin ja ravintoloihin.

Hostellissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto, ja majoitus tapahtuu hotellitasoisissa kahden hengen huoneista yli 20 hengen majoitussaleihin. Hostellin erikoisuus ovat Ison-Britannian ensimmäiset yksityiset kapselihuoneet.

St Christopher’s Villagessa on yhteinen oleskelutila, kattoterassi, baari sekä ravintola. Tiloissa järjestetään karaokeiltoja ja muita erilaisia tapahtumia.

Majoitushintaan sisältyvät liinavaatteet, mutta pyyhkeitä voi vuokrata lisämaksusta. Lukittavia kaappeja varten asiakkaiden kannattaa tuoda mukanaan oma riippulukko.

Lähin metroasema: London Bridge

Huonevaraukset: St Christopher’s Village

Clink78 Hostel

Clink78 Hostelli toimii entisessä viktoriaanisessa oikeustalossa, jonka sisustus on päivitetty rohkeaksi ja värikkääksi. Alkuperäiset istuntosalit on muunnettu tv- ja elokuvahuoneiksi. Kellarissa sijaitsevassa ClashBARissa on tarjolla DJ-iltoja ja elävää musiikkia, ja siellä asiakkaat voivat pelata biljardia ja pöytäjalkapalloa sekä tavata muita matkailijoita.

Hostellissa on hotellitasoista majoitusta tarjoavia kahden hengen huoneita sekä suurempia majoitussaleja.

Clink78 sijaitsee keskeisellä paikalla vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä King’s Crossin metroasemalta ja St. Pancrasin kansainväliseltä rautatieasemalta.

Lähin metroasema: King Cross

Huonevaraukset: Clink78 Hostel

Safestay London – Kensington Holland Park

Safestay Holland Park sijaitsee suojellussa rakennuksessa Länsi-Lontoossa, jossa on myös yhteisinä tiloina muun muassa lounge ja pelihuone. Hostelli sijaitsee rauhallisella alueella Hollandparkin reunalla. Hostelliin kuuluu suuri puutarha, jossa on myös oma lampi.

Hostellista on hyvä yhteys Lontoon keskustaan Holland Parkin metroasemalta, jonne on muutaman minuutin kävelymatka.

Safestay Holland Parkissa on ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto.

Paikan päällä on ilmainen WiFi sekä suuri puutarha, johon kuuluu lampi. Holland Parkin metroasema (keskuslinja) on vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja tarjoaa helpon pääsyn Lontoon keskustaan.

Safestay Holland Parkissa on 24h-vastaanotto, puutarha ja terassi. Majoituksen voi valita kahden hengen huoneesta suuriin majoitussaleihin. Paikan päällä on myös jaettu lounge, pelihuone ja matkatavarasäilytys.

Lähin metroasema: Kensington High Street

Huonevaraukset: Safestay London – Kensington Holland Park

Safestay London Elephant & Castle

Safestay-hostelli toimii 1700-luvulla rakennetussa kiinteistössä, joka on toiminut myös työväenpuolueen päämajana, lähellä Elephant & Castlen rautatieasemaa.

Baariloungessa on tarjolla mannermainen aamiainen sekä lämpimiä voileipiä ja pikkupurtavaa. Asiakkaat voivat myös rentoutua muurien ympäröimässä puutarhassa, jossa on suihkulähde ja tuoleja.

Safestay sijaitsee entisen työväenpuolueen päämajassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä Elephant & Castlen rautatieasemalta ja ostoskeskuksesta. Hotellin baarissa ja yleisellä alueella on ilmainen WiFi, ja paikan päällä on myös erillinen tietokonehuone. Muita mukavuuksia ovat pesutupa, ilmainen matkatavarasäilytys ja kirjastoalue.

Hostellissa on majoitussaleja sekä kolmen hengen huoneita, joissa on suuri televisio sekä teen ja kahvin valmistuvälineet. Majoitussaleissa on lukittavia säilytyslokeroita

Lähin metroasema: Elephant and Castle

Huonevaraukset: Safestay London Elephant & Castle