Uusimmat

Kylmä kesä vauhdittaa valmismatkojen myyntiä – talven lomia varataan nyt vauhdilla

Phuket Surin Beach

Kesän koleus on vauhdittanut valmismatkojen myyntiä ja tämän kesän lomat on varattu ennätyksellisen aikaisin. Tämän seurauksena monet varaaavat nyt talven lomia kaukokohteissa.

Suomalaiset matkustavat talvikaudella ahkerasti niin lähelle kuin kauas, ja lomavarauksia on viime viikkoina tehty lähes neljänneksen enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

Talvella 2017-2018 perheet ovat varanneet matkoja etenkin lähikohteisiin, ja ilman lapsia matkustavat puolestaan hieman enemmän kaukokohteisiin.

– Aikaisin lomansa varanneet hyötyvät eniten, sillä he pääsevät valitsemaan parhaat hotellit ja huoneet. Viime hetken varaajat joutuvat tyytymään sen hetkiseen valikoimaan, sanoo TUIn PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen .

TUI Finlandin lähikohteista suosituimpia ovat Kanariansaaret, Kap Verde ja Madeira.

Talven kaukokohteissa suomalaiset suosivat Thaimaata, Meksikoa, Vietnamia, Sri Lankaa ja Mauritiusta.

Tulevana talvena perinteiset suosikkikohteet Kanariansaaret ja Thaimaan ovat lisänneet suosiotaan. Suosituimpiin kaukokohteisiin TUIn asiakkaat lentävät tänä talvena konsernin Boeing Dreamliner-kalustolla. Suoria lentoja on luvassa myös Kap Verdelle, jonne on aikaisemmin lennetty tankkausvälilaskun kautta.

TUI Finlandin suosituimmat lomakohteet talvikaudella 2017-2018

  1. Gran Canaria
  2. Teneriffa
  3. Phuket, Thaimaa
  4. Krabi, Thaimaa
  5. Lanzarote
  6. Meksiko

Lähde TUI Finland