Uusimmat

Kuukauden kaupunkilomaetu – joulumarkkinoille Eurooppaan

Euroopan kaupungeissa avautuvat suositut joulutorit. Lokakuun kaupunkilomaetu matkoihin Berliiniin, Prahaan, Krakovaan, Wieniin, Budapestiin ja Kööpenhaminaan.

Apollomatkojen kuukauden kaupunkilomaetuna 50 € alennus Saksan, Itävalla, Tsekin, Tanskan, Puolan & Unkarin kaupunkilomista 2019. 

Edun saat klikkaamalla tästä ja antamalla Apollomatkojen sivuilla koodin: LOKA2019

Krakovan joulumarkkinat

Krakovassa on pitkät ja rikkaat jouluperinteet. Krakova sonnustautuu näyttäviin valoihin, joulukoristeisiin ja yhdessä kaupungin barokkirakennusten kanssa, ne luovat kaupunkiin satumaisen tunnelman.

Krakovassa on useita joulutoreja, joista tunnetuimpia ovat joulutori Rynek Glowny -aukiolla sekä Verkahallin aukion joulutori.

Budapestin joulumarkkinat

Unkarin pääkaupunki Budapest, hurmaa historiallisuudellaan. Budan ja Pestin erilaiset puolet luovat puitteet monenlaiseen viikonloppumatkailuun. Vieraile modernin Pestin puolella ja ostospaikkoja pursuavalla Andrássy út -kävelykadulla. Historiallisella Budan puolella avautuvat upeat näkymät kaupunkiin ja sen symbolisille nähtävyyksille. 

Wienin joulumarkkinat

Ympäri kaupunkia löytyy joulumarkkinoita, näyttäviä joulukoristeita ja jouluvaloja. Wienissa suhtaudutaan jouluun suurella hartaudella ja Wienin vanhin joulutori Freyung-aukiolla on toiminut jo vuodesta 1772 saakka. Konsertit, elegantit torit, lasten satutalot ja poniajelut luovat upean tunnelman wieniläiseen joulun odotukseen.

Berliinin joulumarkkinat

Joulun aikaan Berliinissä voit nauttia ihanista, valaistuista kaduista ja kenkien alla narskuvasta lumipeitteestä. Kaupunkiloma Berliinissä marras-joulukuussa on takuuvarmasti unohtumaton kokemus. Kaupungin tavallisten nähtävyyksien lisäksi voit käydä tutustumassa sesongin mukaviin perinteisiin.

Kööpenhaminan joulumarkkinat

Kööpenhaminan joulumarkkinoita vietetään joka vuosi Tivolissa ja Nyhavnissa. Euroopan vanhin huvipuisto Tivoli koristautuu tuhansin valoin ja joulukuusin upeaksi joulumaaksi. Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat ovat näyttävä näky kaikessa väriloistossaan