Uusimmat

Kreetasta kesän suosituin lomakohde Välimerellä

Greece,Crete,Sitia,View of boats at harbour

Kreetasta on tulossa ennakkovarausten perusteella suosituin valmismatkakohde tänä kesänä. Esimerkiksi Apollomatkoilla on 17 kohdetta lomakohdetta saarella ja Lomamatkat puolestaan lentää Kreetalle myös useilta maakuntakentiltä.

Matkanjärjestäjät ovat lisänneet kesällä 2017 Kreetalle tehtävien valmismatkojen määrää samalla kun Turkin tarjonta vähenee.

Apollomatkoilla on kesäkaudella Pohjoismaiden suurin lomavalikoina Kreetalla ja vaihtoehtoja on perhehotelleista premium-tason lomakeitaisiin sekä lomia pienissä kreikkalaisissa kylissä.

Lomamatkat lentää Kreetalle Helsinki-Vantaan ohella myös Joensuusta, Jyväskylästä, Kajaanista, Kuopiosta, Kuusamosta, Lappeenrannasta, Porista ja Vaasasta. Myös useat muut matkanjärjestäjät tarjoavat kesäkaudella valmismatkoja Kreetalle.

Kreeta on ollut suomalaisten suosiossa vuosikausia ja yhtenä syynä on huhtikuusta marraskuuhun kestävä kesäsää sekä hyvätasoiset rannat, tavernan ja runsaasti nähtävää pienistä kylistä korkeakulttuuriin.

Kreetalla suosittua ovat erilaiset vaellukset, esimerkiksi Länsi-Kreetalla on noin kahdeksan kilometrin mittainen Imbros. Saaren uusimpiin harrastusmahdollisuuksiin kuuluu golf, ja kenttä sijaitsee Hersonissoksen liepeillä.

Lomamatkojen Kreeta:

Puolen miljoonan asukkaan Kreeta on Kreikan suurin saari, jossa on itse asiassa kolme ilmastovyöhykettä. Länsiosassa saarta on korkeita vuoria, vehmaita laaksoa ja hiekkarantaoja. Saaren itäpuolella luonto on karumpaa, mutta täälläkin on vehreitä oliivilehtoja ja hiekkarantoja.

Tutustu Kreetan matkoihin:
Lomamatkojen Kreeta
Apollomatkojen matkat Kreetalle