Uusimmat

Kesäristeilyjen suosio kasvussa

Kesäristeilyjen suosio on noussut samassa tahdissa kesäisen lämpötilan noustessa. Viking Linen ennakkovarausten perusteella kuluvan kesän risteilymatkoja varataan jopa edellisvuottakin vilkkaammin.

Viking Linen lisälähdöt Tallinnan kasvattavat kesäkuukausien kapasiteettia suositulla reitillä. Myös Helsinki–Tukholma-reitin heinäkuun ennakkovarausten määrä on selvästi viime vuotta suurempi.

Viking Linen tuoreimman asiakastutkimuksen mukaan risteilyiltä halutaan ennen kaikkea pientä irtiottoa arjesta.

Toiseksi tärkein syy lähteä risteilylle on kaipuu merelle ja miellyttävät elämykset. Kesäaikaan Punaisilla laivoilla panostetaankin erityisesti lapsiperheisiin ja rentouttavaan ajanvietteeseen – myös lyhyillä matkoilla. Tämä näkyy perhehyttien ja Helsingistä lähtevien Piknik-päiväristeilyjen kysynnän kasvuna.

Tekstimainos:
Matka Tallinnan
Kaupunkilomalle Tallinnaan!
Varaa edullinen risteily ja hotelli.
matkapojat.fi/tallinna
x

Helsingistä Tukholmaan suuntautuvilla matkoilla heinäkuun kysyntä on merkittävästi viime vuotta vilkkaampaa.

– Perhehytit varataan usein ensimmäisten joukossa, mutta heinä-elokuun vaihteessa on vielä vapaana muutamia, perheille hyvin soveltuvia neljän hengen hyttejä. Suomen kesäsää saattaa tunnetusti yllättää. Silloin hyvä vaihtoehto on vaikkapa Turusta lähtevä Piknik-päiväristeily, joka tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille, suosittelee Viking Linen aluepäällikkö Mette Lindroth.

Risteily on kompakti tapa viettää kesäpäivää hyvän ruoan, ostosten ja merellisen tunnelman merkeissä. Lapsimatkustajille on varattu omaa tekemistä laivoille.