Uusimmat

Kaukokohteet tekivät paluun haetuimpien syyslomien listalle

Syyslomaa suunnittelevat suomalaiset ovat jälleen kiinnostuneita kaukokohteita. Tänä vuonna suosituimpien lentohakujen joukosta löytyy lukuisten Euroopan kaupunkien lisäksi New York, Los Angeles ja Ho Chi Minh.

Tänä vuonna Helsingistä lentomatkansa aloittavat suomalaiset haaveilevat syyslomamatkasta Malagaan, Lontooseen ja Berliiniin.

Momondon lentohakujen perusteella Helsingistä matkan aloittavat saattavat suunnata muutaman vuoden tauon jälkeen myös New Yorkiin.

– Pari viime vuotta suomalaisten haetuimmat syyslomakohteet ovat olleet lähinnä Euroopassa, mutta tänä vuonna listalla on muutamia kohteita kauempaakin, momondon Pohjoismaiden PR-päällikkö Kalimaya Krabbe.

– Syyslomaviikot ovat mukavaa aikaa Keski- ja Etelä-Euroopan kaupungeissa, kun lomakaudet ovat ohi ja turistivirrat ovat hiljentyneet, mutta lämpötilat pysyttelevät silti melko korkealla. Myös matkustusajat ja -hinnat suosittuihin Etelä-Euroopan kohteisiin ovat varsin kohtuullisia, jatkaa Kalimaya Krabbe.


x

Turkulaiset hakevat edullisia lentoja Puolaan

Turusta lentävät syylomalaiset ovat löytäneet oman suosikkikohteensa Puolasta. Turku on ainoa lähtökaupunki Suomessa, josta on haettu monena vuonna selvästi eniten syyslomalentoja kauniiksi kehuttuun Gdanskiin. Wizz lentää suoraan Turusta Gdanskiin.

Malaga on Helsingin listalla selvä ykkönen, sillä sinne haetaan lentoja neljä kertaa enemmän kuin kymmenentenä listalla olevaan Prahaan.

Malagan asema ei horju myöskään Tampereen tai Oulun listalla, ja Turun listallakin se on toiseksi haetuin kohde.

Tampereelta lähtevien hakulistalle on tänä vuonna noussut Euroopan kaupunkien lisäksi Yhdysvaltain länsirannikon Los Angeles. Oulusta lähtevien syksyn kaukolomasuosikiksi on hakujen perusteella pääsemässä Vietnamin Ho Chi Minh.

Suosituimmat lentohaut Helsingistä

 1. Malaga
 2. Lontoo
 3. Berliini
 4. Lissabon
 5. Barcelona
 6. Amsterdam
 7. Rooma
 8. New York
 9. Pariisi
 10. Praha