Uusimmat

Kaksi kansainvälistä matkailualan voittoa Suomen Radisson Blu Hotelleille

Kansainvälinen World Travel Awards on jakanut vuoden 2018 matkailualan palkinnot. Radisson Blu Plaza Hotel palkittiin jälleen Suomen johtavana liikematkustushotellina.

Suomen johtavan liikematkustushotellin titteli on Plazalle jo neljäs – aiemmat tunnustukset ovat tulleet vuosina 2017, 2015 ja 2013.

Radisson Blu Seaside Hotelin Seaside Suite palkittiin Suomen johtavana hotellisviittinä.

– Olen erittäin iloinen saamastamme tunnustuksesta, ja ylpeä koko Plaza Hotelin tiimistä. Plazassa jokainen työskentelee intohimoisesti ylivertaisen asiakaskokemuksen eteen. Olemme olleet jo pitkään Pohjoismaiden parhaita Radisson Blu Hotelleja asiakastyytyväisyydellä mitattuna, sanoo Radisson Blu Plaza Hotelin hotellinjohtaja Saija Gerpe.

x

– Seaside Hotelin uudistuksen yhteydessä luotiin uudenlainen sviittikokemus, joka tarjoaa upeat näköalat ja uudentyyppisiä näkökulmia urbaaniin Helsinkiin ja stadilaiseen elämänmenoon. Erityisen runsaasti kiitosta on kerännyt saunaosaston parvekkeen poreamme, josta on huikeat näkymät merelle ja satamaan, sanoo Radisson Blu Seaside Hotelin hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

World Travel Awards on vuonna 1993 perustettu organisaatio, joka palkitsee vuosittain matkailu- ja turismitoimialan ansioituneimmat toimijat. Eri kategorioiden parhaat ovat matkailualan ammattilaisten äänestämiä.

Lue lisää:

Radisson Blu huonevaraukset