Uusimmat

Icelandairin siivillä Floridan upeisiin lomakohteisiin

Icelandair lentää talvikaudella Floridan suosittuihin matkailukohteisiin Orlandossa ja Tampa Bayssa.

Icelandair lentää matkustajia Helsingistä Floridaan Reykjavikin kautta.

Helsingistä lentoja on keväästä syksyyn kahdesti päivässä. Kesäkuukausina tiistaisin ja lauantaisin yhtiö lentää kolmannen vuoron.

Orlandoon lentoja on viidesti viikossa ja Tampaan kahdesti viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Teemapuistojen Orlando

Orlando on tunnettu erityisesti valtavista teemapuistoistaan. Kaupungissa sijaitsee muun muassa Walt Disney World, joka tarjoaa koko perheelle unohtumattoman mahdollisuuden uppoutua Disneyn elokuvien taikaan.

Lähellä sijaitsevassa Universal Studios -teemapuistossa tapaa niin minionit kuin transformeritkin, ja yksi sen uusimmista lisäyksistä on Harry Potter -maailma Tylypahkoineen ja Viistokujineen.

Huvipuistojen lisäksi Orlando on shoppailijan paratiisi. Lukemattomat outlet-myymälät houkuttelevat ostosmatkailijoita edullisilla tarjouksilla merkkituotteista ja täältä moni onnistuukin tekemään loistavia löytöjä.

Tyylikäs ja merellinen Tampa Bay

Icelandairin uudempi kohde Floridassa on Tampa Bay, jonka luonto tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia.

Meksikonlahden rannalla sijaitseva kaupunki on täydellinen paikka nauttia Floridan auringosta.

Teemapuistoihin pääsee huvittelemaan myös Tampassa, ja Busch Gardens on erinomainen tapa tutustua eläinten elämään aivan uudella tavalla. Puistossa pääsee niin safariajelulle tarkkailemaan eläimiä luontaisenkaltaisessa ympäristössään. Trendikäs Tampa Bay Downtown -alueella on mahdollisuus kaupunkilomaan, jossa kohteena on taidegallerioita ja merellisiä ravintoloita.