Uusimmat

Icelandairilla Helsingistä lomalle Floridaan

Icelandair tarjoaa talvikaudella hyvät yhteydet Floridaan. Helsingistä on kahdesti päivässä yhteys Reykjavikiin, josta nopealla vaihdolla matka jatkuu Orlandoon ja Tampa Bayhin.

Keväällä ja syksyllä lentoja on Helsingin ja Reykjavinkin välillä kahdesti päivässä ja vilkkaimman matkustusesongin aikaan Icelandair lentää kolmannen edestakaisen lennon tiistaisin ja lauantaisin.

Orlandoon lentoja on viidesti viikossa ja Tampaan Icelandair lentää sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.

Orlando on tunnettu erityisesti valtavista teemapuistoistaan. Walt Disney World on jo itsessään usean huvi- ja vesipuiston muodostama kokonaisuus. Siellä voi koko perhe uppoutua Disneyn elokuvien taikaan.

Viereinen Universal Studios -teemapuisto kilpaileekin lähes yhtä suurella tarjonnalla omine kokonaisuuksineen. Puistossa tapaat niin minionit kuin transformeritkin ja yksi sen uusimmista lisäyksistä on ainutlaatuinen Harry Potter -maailma Tylypahkoineen ja Viistokujineen.

Tutustumisen arvoinen on myös Orlando I Drive 360 –elämyspuisto, jonka Coca Cola Orlando Eye -maailmanpyörästä avautuu kuvauksellinen maisema kaupungin ylle.

Huvipuistojen lisäksi Orlando on shoppailijan paratiisi. Lukemattomat outlet-myymälät houkuttelevat ostosmatkailijoita edullisilla tarjouksilla merkkituotteista ja täältä moni onnistuukin tekemään loistavia löytöjä. Viimeistään Downtown Orlandossa vierailtuaan, matkailija ymmärtää miksi Orlandoa verrataan New Yorkiin.

Tyylikäs ja merellinen Tampa Bay

Icelandairin uudempi kohde Floridassa on Tampa Bay, jonka luonto tarjoaa upeita ulkoilumahdollisuuksia.

Meksikonlahden rannalla sijaitseva kaupunki on täydellinen paikka nauttia Floridan auringosta.

Teemapuistoihin pääsee huvittelemaan myös Tampassa, sillä Busch Gardens on erinomainen tapa tutustua eläinten elämään aivan uudella tavalla. Mielenkiintoisessa puistossa pääsee niin safariajelulle tarkkailemaan eläimiä luontaisenkaltaisessa ympäristössään, kuin myös hurjiin vuoristoratoihin.

Trendikäs Tampa Bay Downtown -alue tarjoaa kulttuurista kiinnostuneelle upeat puitteet myöskin kaupunkikohteesta nauttimiseen taidegallerioineen ja merellisine ravintoloineen.

Icelandairin siivillä Amerikkaan

Icelandairilla matkustava voi myös hyödyntää näppärää Stopover-mahdollisuutta Reykjavikissa, jolloin matkaan voi yhdistää jopa viikon mittaisen pysähdyksen Islannissa. Jo lyhytkin pysähdys tekee mannertenvälisestä matkailusta helpompaa esimerkiksi pienten lasten kanssa matkustaville, ja voi kätevästi tutustua Islantiin.