Uusimmat

Hotel Katajanokalle Best Luxury Hotels in Northern Europe -tunnustus

Hotel Katajanokan sisäänkäynti

Helsingissä sijaitsevasta Hotel Katajanokka on yksi Suomen parhaimmista boutique-hotelleista. Hotellin saama tunnustus myönnetään
luksuskategorian parhaille tuotteille ja palveluille.

Hotel Katajanokka sai Best Luxury Hotels in Northern Europe ‑tunnustuksen Luxury Lifestyle Awards ‑tuomaristolta. Ainutlaatuisen viehättävä ja luksusta huokuva boutique-hotelli teki vaikutuksen tuomareihin tinkimättömällä laatutasollaan, johon historiallinen vankilahotelli herkeämättä panostaa.

Historiallinen hotellirakennus toimi alun perin Helsingin lääninvankilana, jonka ainutlaatuisesta pohjaratkaisusta syntyi osaavan suunnittelijan käsissä rauhaa huokuva, pohjoismaisesta hygge-tyylistä ammentava majoituselämys.

Hotelli haluaa tarjota korkealuokkaista, persoonallista palvelua ja tehdä Helsingin kulttuuria ja rikasta historiaa tutuksi vierailleen. Hotelli soveltuu erillisten kokoustilojensa ja All Inclusive ‑toimistohuoneidensa ansiosta erinomaisesti myös liikematkustajille.

– Olemme säilyttäneet identiteettimme tinkimättä monipuolisesta, rentouttavasta luksusmajoituksesta, josta voivat nauttia niin loma- kuin liikematkustajatkin”, sanoo hotellinjohtaja Nathalie Huber.

Varaa huone booking.comista: Hotel Katajanokka

Luxury Lifestyle Awards tuomaristo perusteli Best Luxury Hotels in Northern Europe ‑tunnustusta Hotel Katajanokan ainutlaatuisella majoituselämyksellä, joka ei tingi boutique-hotellin luksuselementeistä. Kiitosta sai myös hotellin sydämellinen asiakaspalvelu.

Luxury Lifestyle Awards lyhyesti

Luxury Lifestyle Awards myöntää tunnustuksia maailmanlaajuisesti erilaisille luksustuotteille ja ‑palveluille. Yrityksen tavoitteena on antaa näkyvyyttä luksuskategorian parhaille tuotteille ja palveluille.

LLA on arvioinut yli 10 000 erilaista tuotetta ja palvelua 400 luokassa 60 maassa ja tuloksia analysoimalla muodostanut TOP-listat maailman kaikkein parhaimmista.

Voittajiksi on nimetty useita maailmankuuluja brändejä, kuten Chanel, Dom Perignon ja Ferrari. Palkinnon voittaminen kohottaa yritysten statusta ja tunnettuutta, tuo maailmanlaajuista näkyvyyttä ja avaa aivan uuden asiakasmarkkinan.