Uusimmat

Gran Canaria on myös nautiskelijoiden paratiisi

Vuosi vuoden jälkeen Gran Canaria on säilynyt suomalaisten kestosuosikkina. Syy miksi lomalaiset palaavat sinne uudestaan piilee siinä, että monipuolisella saarella on aina jotain uutta nähtävää ja koettavaa.

TUI:n tiimissä työskentelevä Sanna Amberg on jo pitkään asunut Gran Canarialla. Sanna kertoo mitä hänen kotisaarellaan on tarjolla matkailijalle, joka haluaa lomaltaan hieman enemmän.

Tällä hetkellä erityisen suosittuja ovat vain aikuisille tarkoitetut VIP-risteilyt.

Näillä risteilyillä nautit rauhallisesta ilmapiiristä auringonpaisteessa. Yläkannella on kahden hengen ylelliset aurinkopedit ja lounas tarjoillaan sisätiloissa.

Rantaklubit haastavat perinteiset hiekkarannat

Varsinkin saaren etelärannikolla on rantaklubien määrä kasvanut valtavasti. TUIn oppaat vinkkaavat kolme heidän suosikkiaan:

1. La Punta Yacht Club, Pasito Blanco

Tämä klubi sopii erityisesti perheille ja aikuisille, jotka haluavat viettää päivää meren äärellä hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien vaikkapa riippukeinuissa.

2. Kai Club, Patalavaca

Elegantilta klubilta löytyy muun muassa uima-allas ja palkittu ravintola Montsemar, jossa voit nauttia hyvän illallisen katsellen samalla kaunista auringonlaskua.

3. Amadores Beach Club, Playa de Amadores

Tältä klubilta voit vuokrata oman eksklusiivisen kabinetin pienellä uima-altaalla ja nauttia päivästä perheen tai ystävien kanssa.

Lomailijan ostosparatiisi

Saaren uusin ja ehdottomasti modernein ostoskeskus on nimeltään Alisios.Se sijaitsee Las Palmasin ohikulkutien varrella Tamarceiten alueella. Alisios on hyvä pysähdyspaikka kaikille saaren pohjoisosaan vuokra-autolla suuntaaville ja liikkeiden lisäksi sieltä löytyy paljon ravintoloita.