Uusimmat

Finnairin ja Aurinkomatkojen asiakkaille maksuton Koronaturva

Finnair Koronaturva kuuluu Finnairin lentolipun hintaan, kun asiakkaalla on Finnairin myyntikanavista ostettu matka Suomesta ulkomaille tai Aurinkomatkojen ulkomaanmatka.

Matkan lähtöpäivän on oltava viimeistään maaliskuun lopussa 2021.

Vakuutus on voimassa sekä uusille että jo aiemmin tehdyille varauksille, joiden matkustusaika on marras – maaliskuussa. Finnair Koronaturva täydentää matkailijan omaa matkavakuutusta. 

– Matkavakuutus ei aina kata koronaviruksen aiheuttamia sairauskuluja. Finnair Koronaturva täydentää asiakkaan omaa matkavakuutusta kattamalla sairaus- ja karanteenikuluja matkakohteessa siinä tapauksessa, että matkustaja sairastuisi koronavirukseen matkan aikana, sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta ja tuotteista vastaava johtaja Tiina Tissari

Finnair Koronaturva kattaa matkakohteessa syntyvät koronaan liittyvät sairaudenhoitokulut, koronavirustestin hinnan, kun tulos on positiivinen ja sairastumisesta seuraavan karanteenin aiheuttamat lisäkulut, kuten majoituksen.

Vakuutus sisältää myös uuden paluulennon, mikäli asiakas ei voi koronaan sairastumisen vuoksi matkustaa alkuperäisen matkasuunnitelmansa mukaisesti. Finnairin, Finnair Holidaysin ja Aurinkomatkojen asiakkaat saavat nämä edut ilman lisämaksua kohteesta riippumatta, kun matkan lähtömaa on Suomi ja matka suuntautuu ulkomaille.