Uusimmat

Finnairille uusi Premium Economy -luokka kaukolennoille

Finnairin Airbus A350 XWB:n business-luokan sisustus

Finnair tuo kaukolennoille uuden Premium Economy -matkustusluokan, joka tarjoaa lisää matkustusmukavuutta economyna ja busin ess-luokan väliin.

Uusi Premium Economy tulee kaukoliikennekoneisiin vaiheittain vuoden 2022 loppuun mennessä.

Ensimmäiseen Finnairin kaukoliikennekoneeseen Premium Economy tulee vuoden 2020 loppupuolella, ja laajemmin se tulee tarjolle vuoden 2021 aikana.

Premium Economy on oma matkustusluokkansa, joka tarjoaa asiakkaille lisää tilaa ja matkustusmukavuutta, ja oman palvelukonseptinsa.  

– Panostaminen matkustusmukavuuteen on selvä ja kasvava trendi”, sanoo sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu.

– Uusi Premium Economy -luokka palvelee sekä vapaa-ajan matkustajien että liikematkustajien tarpeita keskeisillä markkinoillamme.

Uuden matkustusluokan yksityiskohtainen suunnittelu on parhaillaan käynnissä.  

Lähiliikenteen matkustajakoneiden matkustamot uusitaan

Finnair uusii kahdentoista ATR-potkuriturbiinikoneen matkustamot. Jatkossa matkustamot ovat samankaltaisia kuin Euroopan reiteillä käytettävissä kapearunkokoneissa. Matkustamon uudistus kattaa istuimet, matot ja koko matkustamon ilmeen.     

– Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä yhtenäisemmän kokemuksen, lensi asiakas sitten Finnairin omalla lennolla tai Norran meille operoimalla lennolla, sanoo johtaja Karhu.

Finnairin mukaan ATR-koneilla lennetään yli 30 000 Finnairin lentoa vuodessa.

ATR-koneet ovat käytössä Norran operoimilla kotimaan, Baltian, Tukholman Bromman ja Puolan Gdanskin reiteillä.