Uusimmat

Finnairilla ensimmäinen reittilento Pohjoismaista Punta Canaan Dominikaanisessa tasavallassa

Finnair aloittaa joulukuussa 2019 reittilennot Helsingistä Punta Canaan. Uusi viikoittainen yhteys on kaikkien aikojen ensimmäinen reittilento Pohjoismaista Punta Canaan Dominikaanisessa tasavallassa.

Reitti lennetään Airbus A350 -koneella perjantaisin joulukuun puolivälistä maaliskuun loppuun. Uusi reitti lisää pohjoismaisten matkailijoiden määrää Punta Canassa, sillä lennolle on hyvät yhteydet pohjoismaisista pääkaupungeista.

”Helsingistä lähtevillä matkustajilla on uusi pakopaikka paratiisissa. Punta Cana on Dominikaanisen tasavallan upein ja suosituin matkakohd”, sanoo
Dominikaanisen tasavallan matkailutoimiston Pohjoismaiden johtaja Patricia Polanco de Olmos.

Punta Canassa on yksi Karibian alueen pisimmistä yhtenäisistä valkohiekkaisista rantaviivoista, jolla on pituutta peräti 48 kilometriä. Rantaviivaa reunustavat kohti taivasta kohoavat kookospalmut. Punta Cana on paikka rauhalle ja rentoutumiselle meren rannalla.

Paratiisirantojen, upeiden hotellien ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi Punta Cana tunnetaan Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen golfin mekkana. Dominikaanisesta tasavallasta onkin tullut Karibian alueen ykkösgolfkohde ja yksi huippugolfkohteista maailmassa.

”Suomalaisten matkailijoiden määrä on kasvanut vuoden 2017 joulukuusta vuoden 2018 joulukuuhun 52 prosenttia”, sanoo Patricia Polanco de Olmos.

Finnair aloitti marraskuussa 2017 suorat lennot Helsingistä Puerto Plataan maan pohjoisrannikolla. Helsinki – Puerto Plata -reitin operointia jatketaan myös ensi talvena.