Uusimmat

Finnair voitti TripAdvisorin arvostetun 2018 Travelers’ choice -tunnustuksen

Finnair on voittanut TripAdvisor Travelers’ Choice -tunnustuksen kategoriassa Major Airline-Europe.

Tripadvisor FI 300x250

Tunnustus on korkein TripAdvisor-matkailuyhteisön lentoyhtiöille antama tunnustus, ja se perustuu matkailijoiden antamiin arvioihin ja luokituksiin, joita matkailijat ovat antaneet eri lentoyhtiöille maailmanlaajuisesti 12 kuukauden aikana.

– Kiitämme kaikkia asiakkaitamme tästä hienosta tunnustuksesta. Asiakkaiden aidolla vertaisarvostelulla on suuri merkitys matkan suunnittelussa sekä lentoyhtiön valinnassa, ja ne tuovat arvokasta tietoa myös meille palvelun kehittämiseen, sanoo asiakaspalvelusta vastaava johtaja Piia Karhu.

Karhun mukaan Finnair on kasvattanut kohdevalikoimaa ja tuonut asiakaspalveluun uusia, pohjoisista juurista ammentavia elementtejä ja digitaalisia ratkaisuja.

– Haluamme erottautua lentoyhtiöiden parhaimmistossa myös tulevina vuosina, sanoo Piia Karhu.

Maailmanlaajuinen TripAdvisor-yhteisö on antanut tunnustuksensa maailman parhaille lentoyhtiöille, joihin Finnair kuuluu.

– Kuluttajat ostavat palveluja sellaisilta yrityksiltä, jotka antavat vastinetta rahalle ja tarjoavat laadukkaan kokemuksen. Matkustajien antama Travelers’ Choice-palkinto on tunnustus lentoyhtiöille, jotka ylittävät matkustajien odotukset ja saavat matkustajilta huippupisteet, sanoo TripAdvisor Flightsin johtaja Bryan Saltzburg.

Tänä vuonna Finnair on saanut myös muita tunnustuksia. Kiinassa Travel & Leisure -lehti palkitsi Finnairin business-luokan parhaana ja TTG China Travel Awards valitsi Finnairin parhaaksi eurooppalaiseksi lentoyhtiöksi jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Top 10 lentoyhtiöt – Maailmanlaajuinen lista

1. Singapore Airlines
2. Air New Zealand
3. Emirates
4. Japan Airlines (JAL)
5. EVA Air
6. Southwest Airlines
7. Jet2.com
8. Qatar Airways
9. Azul
10. Korean Air

Travelers’ Choice palkitut lentoyhtiöt voi katsoa Tripadvisorin sivuilta.