Uusimmat

Finnair tuo myyntiin täysin uuden Business Light -lipun

Finnairin Airbus A350 XWB:n business-luokan sisustus

Finnair tuo myyntiin kokonaan uuden Business Light -lipun ja uudistaa muita lipputuotteitaan. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille enemmän mahdollisuuksia matkustuskokemuksen räätälöintiin. 

Asiakkaat voivat valita tarpeisiinsa sopivan lipputyypin kolmesta vaihtoehdosta: Light, Classic ja Flex.

Ne ovat nyt saatavilla sekä business- että economyluokkaan kaikille Euroopan- ja useimmille mannertenvälisille matkoille. Kun varaa lippua, asiakas valitsee haluamansa matkustusluokkakokemuksen ja joustavuuden tason lippumuutoksille – ja tietyt palvelut, jotka kuuluvat lipun hintaan. 

Tämän lisäksi asiakas voi aina räätälöidä matkaansa lisäpalveluilla.

– Asiakkaat haluavat nyt entistä enemmän räätälöidä matkustuskokemuksen omannäköisekseen. Uudet lipputyyppimme lisäävät valinnanvaraa ja räätälöinnin mahdollisuuksia”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Business Light vapaa-ajan Premium-matkustukseen

Business Light on täysin uusi lipputyyppi, ja se on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan matkustajille, jotka haluavat matkustaa kevyesti ja mahdollisimman edullisesti nauttien kuitenkin businessluokan mukavuudesta. 

Käsimatkatavarat kuuluvat lipun hintaan. Matkapäivien muutokset, takaisinmaksu matkan peruuntuessa, lentoaseman priority-palvelut, lounge-sisäänpääsy tai internet-yhteys lennon aikana eivät kuulu lipun hintaan. Asiakas voi aina räätälöidä matkaansa haluamillaan lisäpalveluilla. 

Classic-lippu on kaikkein suosituin vaihtoehto. Se sallii matkapäivien muutokset ja sisältää yhden ruumaan menevän matkatavaran. 15. kesäkuuta tai sen jälkeen ostetulla Classic-lipulla asiakas voi joustavasti muuttaa matkapäiviä maksamalla vain uuden ja alkuperäisen lipun välisen mahdollisen hinnanerotuksen. Takaisinmaksu ei ole mahdollinen, mikäli asiakas peruu matkansa.  

Flex-lippu on täysin joustava ja myös takaisinmaksu matkan peruuntuessa sisältyy sen etuihin. Asiakas maksaa vain uuden ja alkuperäisen lipun välisen mahdollisen hinnanerotuksen matkapäiviä muuttaessaan. 

Flex-lippuun kuuluu yksi ruumaan menevä matkatavara ja mahdollisuus varata istumapaikka ennakkoon. 15. kesäkuuta jälkeen ostettuun Economy Flex -lippuun ei sisälly lentoaseman priority-palveluja.