Uusimmat

Finnair lisää lentoja ja kohteita Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan verkostoonsa

Rokotekattavuuden parantuessa ja maiden avautuessa myös matkustus piristyy nyt monilla markkinoilla. Finnair vastaa kasvaneeseen kysyntään lisäämällä Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan verkostoonsa lentoja ja kohteita tulevalle talvikaudelle. 

Finnair tarjoaa edelleen yhteydet tärkeimpiin Aasian kohteisiinsa lentämällä päivittäin Tokioon, Souliin ja Bangkokiin.

Lisäksi Finnair lentää useita kertoja viikossa Singaporeen ja Hongkongiin.

Finnair myös palauttaa verkostoonsa Japanin Osakan reitin lokakuussa ja Nagoyan reitin helmikuussa.

Finnair aloittaa myös Dubain reittinsä operoinnin laajarunkoisella A350-koneella. 

Pohjois-Amerikkaan runsaasti suoria reittilentoja

Finnair vahvistaa yhteyksiään Pohjois-Amerikkaan ja jatkaa lentojaan talvikaudella Chicagoon, jonne on aiemmin lennetty vain kesäkaudella.

Samoin jatkuvat päivittäiset lennot New Yorkiin ja kolme kertaa viikossa Finnair operoi lentoja Miamiin ja Los Angelesiin.

Helsingistä lennettävien lentojen lisäksi Finnair aloittaa suorat lennot Tukholmasta Los Angelesiin ja New Yorkiin. Jo aiemmin Finnair on kertonut avaavansa reitit Tukholmasta Miamiin, Phuketiin ja Bangkokiin.

Finnair lentää Airbus A350-koneilla myös Dubaihin

Lisää suoria yhteyksiä Euroopan kohteisiin

Finnair kasvattaa talvikauden aikana lentojen määrää nopealla tahdilla ja yhtiö lentää kahdesti päivässä moniin Euroopan keskeisiin kohteisiin, kuten Amsterdamiin, Müncheniin, Düsseldorfiin, Berliiniin ja Frankfurtiin.

Lontooseen ja Pariisiin Finnair lentää kolmesti päivässä.

Myös Pietarin viikkovuoroja lisätään talvikaudella.

Finnair tarjoaa useita päivittäisiä yhteyksiä Pohjoismaiden pääkaupunkeihin ja avaa talvikaudella lennot myös Krakovaan ja Gdanskiin.

Talvikaudelle Finnair lisää lentoja Espanjan suosittuihin lomakohteisiin ja tarjoaa useita viikkovuoroja Malagaan, Kanariansaarille, Madridiin ja Barcelonaan. 

Talvikaudella on hyvät lentoyhteydet Lappiin.

Kotimaassa hyvät yhteydet Lapin talvikohteisiin

Kotimaassa Lappi houkuttelee edelleen talvimatkailijoita, ja Finnair mahdollistaa sujuvat yhteydet pohjoiseen lentämällä neljä kertaa päivässä Rovaniemelle, Ivaloon ja Kittilään, sekä kaksi kertaa päivässä Kuusamoon. 

– Olemme iloisia voidessamme taas laajentaa verkostoamme ja mahdollistaa paremmat yhteydet asiakkaillemme, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Lounget avoinna jälleen Helsinki-Vantaalla

Asiakasmäärien kasvaessa Finnair on palauttanut myös kanta-asiakkaille tärkeitä palveluita. Yhtiö on avannut Schengen-puolen Finnair Loungen elokuussa, ja Finnairin non-Schengen-puolen Lounge aukeaa lokakuun alussa.