Uusimmat

Finnair jo yhdeksättä kertaa Pohjois-Euroopan paras lentoyhtiö

Kansainväliset lentomatkustajat ovat valinneet Finnairin Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi jo yhdeksättä vuotta peräkkäin.

Skytraxin World Airline Awards on yksi maailman arvostetuimmista lentoyhtiöiden asiakastyytyväisyyttä mittaavista tutkimuksista.

Matkustajatutkimus toteutettiin elokuun 2017 ja toukokuun 2018 välisenä aikana. Yli 20 miljoonaa matkustajaa arvioivat tutkimuksessa mukana olleiden 335 lentoyhtiön asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin lennon aikana kuin myös lentokentillä, lähtöselvityksestä lähtien aina istuinten mukavuuteen ja lennon palveluihin saakka.

– On suuri kunnia vastaanottaa tämä arvostettu palkinto jo yhdeksättä kertaa, sanoo Finnairin asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Piia Karhu.

Viime vuosina Finnair on keskittynyt matkustuskokemuksen parantamiseen digitaalisten kanaviensa, kuten palkitun Finnair mobiilisovelluksen, avulla.

Finnair on myös panostanut kaukolentojen business-luokan palveluun, ja kehittänyt lentojen aterioita yhdessä huippukokkien kanssa.

– Olemme jatkaneet matkustuskokemuksen kehittämistä matkan eri vaiheissa, ja saaneet erinomaista palautetta asiakkailtamme, Karhu lisää.

– Finnair on menestynyt loistavasti voittaessaan tämän palkinnon Pohjois-Euroopan parhaana lentoyhtiönä yhdeksättä vuotta peräkkäin, sanoo Skytraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted.