Uusimmat

Finnair ja ruotsalainen BRA avasivat Helsinki-Malmö -reitin

Braathens Regional Airlines BRA on aloittanut lennot Helsingin ja Malmön Malmö Sturupin kentän välillä. Lennot operoidaan codeshare-yhteistyössä Finnairin kanssa.

BRA lentää reittiä kuudesti viikossa 112-paikkaisella Avro RJ-koneella. Lähtö on lauantaita lukuunottamatta Malmöstä kello 11.45 ja paluulento lähtee Helsingistä kello 15.30

Malmö on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki, ja se tunnetaan monipuolisesta kulttuuri- ja ravintolatarjonnastaan, jalkapallojoukkueestaan sekä Malmön ja Kööpenhaminan välisestä nopeasta siltayhteydestä. Malmö on myös suositun ruotsalaisen Silta-tv-sarjan tapahtumapaikka.

– Ruotsi on Finnairille tärkeä markkina, ja laajentunut yhteistyö BRA:n kanssa tarjoaa suomalaisille asiakkaillemme erinomaiset yhteydet Ruotsin kaupunkeihin, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Uuden Malmön reitin myötä skoonelaiset saavat uuden yhteyden Helsingin kautta Aasian verkostoon.

BRA on alueellinen lentoyhtiö, joka lentää Tukholman kaupunkikentältä Brommasta muun muassa Uumajaan, Sundsvalliin, Växjöön, Visbyyn, Ängelholmiin, Halmstadiin, Ronnebyhyn, Östersundiin ja Trollhättaniin. BRA myös operoi Finnairin Helsinki-Uumaja reittiä ja osaa Helsingin ja Tukholman Bromman välisistä lennoista.