Uusimmat

Finnair aloittaa reittilennot Phuketiin ja Krabiin, lisävuoroja Nagoyaan

Finnair aloittaa talvikaudella 2014-2015 reittilennot Thaimaan Phuketiin ja Krabiin, joihin on aiemmin lennetty vain tilauslentoja. Lisäksi yhtiö lisää vuoroja Nagoyaan ja jatkaa talvikaudella lentoja Tromssaan.

Finnair lentää Phuketiin (HKT) kolmesti viikossa alkaen 14.11.2014 ja Krabiin (KBV) kahdesti viikossa alkaen 10.12.2014. Molempia reittejä lennetään Airbus A340 -koneilla.

Tulevana talvena Finnair aikoo myös lisätä Japanin Nagoyaan (NGO) suuntautuvien viikoittaisten lentojen määrää neljästä viiteen. Lisävuoro lennetään tiistaisin marras-joulukuussa ja keskiviikkoisin tammi–maaliskuussa. Kuten kaikilla Japanin reiteillä, lisävuoron aikataulu on suunniteltu niin, että jatkoyhteydet kymmeniin Euroopan kohteisiin ovat mahdollisimman hyvät. Kaikki Finnairin Nagoyan-lennot lennetään Airbus A330 -koneilla, joiden business-luokan istuimet voidaan kääntää täysin makuuasentoon.

Ensi talvena Finnair avaa uudelleen kausireitin Tromssaan (TOS). Liikennöinti reitillä alkoi tammikuussa 2014, ja Tromssa osoittautui suosituksi talvilomakohteeksi. Pohjois-Norjassa sijaitsevaan arktiseen kaupunkiin lennetään Helsingistä kolmesti viikossa 1.1.–28.3.2015 välisenä aikana. Flybe Finland liikennöi reitillä Finnairin puolesta Embraer E90 -koneilla.

– Finnair on toiminut Thaimaan ja Japanin markkinoilla jo pitkään ja pystyy hyvin vastaamaan kasvavaan kysyntään niin vapaa-ajan matkustuksessa kuin
liikematkustuksessakin, sanoo Finnairin resurssienhallinnasta vastaava johtaja Gregory Kaldahl.

Vertaile lentohintoja:
Vertaile lentohintoja Helsinki-Vantaa – Phuket Skyscannerin lentohaulla