Uusimmat

Finnair aloittaa lennot Mumbaihin – kesällä hyvät yhteydet Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin

Finnair peruuttaa osan Aasian kaukolennoista Venäjän ilmatilan sulun vuoksi. Uutena kaukokohtena alkavat lennot Mumbaihin Intiassa. Kesällä yhtiö lentää Euroopassa lähes 70 kohteeseen.

Kesäkaudella on tarjolla ennätysmäärä kohteita Yhdysvalloissa, sillä Finnair lentää peräti viidelle kentälle. Aasiassa kohteita on kahdeksan.

– Kesällä lennämme yli 300 lentoa päivässä, ja tarjoamme suomalaisille parhaat yhteydet Euroopan, Yhdysvaltojen ja Aasian lomakohteisiin, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Yhdysvalloissa Finnairilla on viisi kohdetta ja yhtiö lentää päivittäin New Yorkiin ja Chicagoon ja kolme kertaa viikossa Los Angelesiin.

Uusi, neljä kertaa viikossa lennettävä Dallasin reitti avautuu maaliskuun lopulla, ja sen kautta on runsaasti jatkoyhteyksiä American Airlinesin verkostoon Yhdysvalloissa.

Toinen kesäkauden uutuus, Seattle, avautuu kesäkuun alussa, ja Finnair lentää sinne kolmesti viikossa. Lisäksi kesäkaudella lentoja on New Yorkiin ja Los Angelesiin myös Tukholman Arlandasta.  

Finnairin Aasian kohteet ovat Bangkok, Delhi, Hongkong, Tokio, Shanghai, Soul, Singapore ja uutuuskohde Mumbai. Finnair lentää Bangkokiin, Delhiin, Tokioon ja Singaporeen päivittäin, Mumbaihin ja Souliin kolmesti viikossa, Hongkongiin kahdesti viikossa ja Shanghaihin kerran viikossa.

Euroopassa Finnair lentää noin 70 kohteeseen. Etelä-Euroopan suosikkilomakohteisiin, kuten Alicanteen, Haniaan, Lissaboniin, Malagaan, Nizzaan, Portoon ja Rhodokselle on useita lentoja viikossa.

Kaupunkielämyksiä hakeville on tarjolla vähintään kaksi lentoa päivässä Amsterdamiin, Berliiniin, Brysseliin, Hampuriin, Lontooseen, Milanoon, Pariisiin, Prahaan ja Roomaan. Baltian pääkaupunkeihin Tallinaan, Riikaan ja Vilnaan Finnair lentää useita päivittäisiä vuoroja, samoin kuin Kööpenhaminaan, Tukholmaan ja Osloon.

Sen sijaan Finnair peruu lentonsa Japanin Fukuokaan, Nagoyaan, Osakaan, Tokion Hanedaan ja Sapporoon kesäkaudelta 2022. Finnair myös siirtää uuden Etelä-Korean Busanin reitin avausta.