Uusimmat

Finnair aloittaa lennot Kiinan Nanjingiin kesällä 2018

Finnair laajentaa Kiinan reittiverkostoa ja aloittaa toukokuussa 2018 suorat lennot Helsingistä Nanjingiin

Yangtse-joen varrella Shanghain lähellä sijaitseva yli kahdeksan miljoonan asukkaan Nanjing on yksi Kiinan vanhoista pääkaupungeista. Se on vilkas kaupan ja kulttuurin keskus, josta on kasvavaa matkustus- ja rahtikysyntää Eurooppaan.

Finnair aloittaa lennot 13. toukokuuta 2018. Kesäkaudella lentoja on kolmesti viikossa ja talvikaudella kahdesti viikossa. Lennoilta on yhteys Finnairin yli 100 kohteen Euroopan-verkostoon.

Finnairin reittikohteet Kiinassa kesällä 2018

Nanjing on Finnairin seitsemäs kohde Kiinassa. Finnair lentää Kiinassa myös Chongqingiin, Guangzhouhun, Hongkongiin, Pekingiin, Shanghaihin ja Xianiin.

Nanjingiin pääsee Euroopasta myös Lufthansan lennoilla Frankfurtista.

Finnairille ennätysmäärä lentoja Kiinaan

Kesällä 2018 Finnairilla on yhteensä 38 viikkovuoroa Helsingistä Kiinaan, mikä tekee yhtiöstä yhden suurimmista Kiinan ja Euroopan välillä operoivista eurooppalaisista lentoyhtiöistä.

– Kiinan strategiamme kantaa hedelmää, ja se näkyy selvästi myös Suomen kasvaneissa kiinalaisten matkailijoiden määrässä, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Finnair on investoinut vahvasti Kiinan strategiaansa. Yhdessä kiinalaisen Alitrip-matkatoimiston kanssa Finnair toi viime talvena yli 3000 matkailijaa Suomen Lappiin, ja tänä vuonna Alitrip-yhteistyön matkailijamäärä nousee noin 10 000:een.

Finnair oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka otti käyttöön Alipay-mobiilimaksujärjestelmän lennoillaan.