Uusimmat

Entinen kasarmi muuttui neljän tähden hotelliksi Lappeenrannassa

Hotelli Rakuuna sijaitsee suojelulla Rakuunamäen kasarmialueella.

Hotelli Rakuuna toimii entisessä kasarmissa ja maasotakoulun oppilasasuntolassa Lappeenrannan Rakuunamäellä.

Booking.com

Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli tarjoaa oivan vaihtoehdon majoittumiselle kesäkaupunkina tunnetussa Lappeenrannassa. Hotellissa on 45 huonetta, jotka ovat tuttuja maasotakoulussa aiemmin opiskelleille.

Hotelli Rakuuna toimii nimittäin entisessä oppilasasuntolassa, joka vapautui puolustusvoimilta. Rakennus on kunnostettu kevään 2019 aikana ja avattu kesällä hotellina.

Hotelli Rakuuna sijaitsee suojellussa kiinteistössä Rakuunamäen kasarmialueella, jossa ovat palvelleet niin suomalainen rakuunarykmentti kuin venäläiset joukot. Rakuunanmäki on luokiteltu valtakunnallisesti merkittäväksi kulttuurihistorialliseksi ympäristöksi.

Varaa huone booking.comista: Hotelli Rakuuna

Hotellissa on vuodepaikkoja 102 majoittujalle, ja se sopii siten pienille ryhmille, perheille sekä kaksin tai yksin matkustaville. Liikuntaesteisten kannattaa huomioida, ettei rakennuksen toiseen kerrokseen ole hissiä.

Kahdelle majoittujalle tarkoitettu Marsalkka Suite.

Majoitushintaan sisältyy buffet-aamiainen, sekä mahdollisuus saunoa. Huoneissa on oma kylpyhuone, langaton nettiyhteys sekä taulutelevisio. Huoneisiin saa lisävuoteen.

Hotelli Rakuunan erikoisuus on majoitus kuudelle sisustetussa vanhassa armeijan tuvassa. Huoneissa ovat varusmiesajoilta tutut rautasängyt. Majoittujien käytössä on tyyliin sopiva alkuperäinen armeijan kylpyhuone.

Hotelli Rakuunassa tarjoillaan buffet-aamiainen. Hotellin palveluihin kuuluu myös itsepalvelukahvio sekä lasten leikkihuone ja tila hieman varttuneemmille.

Varaa majoitus booking.comin kautta: Hotelli Rakuuna, Lappeenranta