Uusimmat

Ensimmäinen aamiainen tarjoiltiin ravintolatrendien kera Scandic Meilahdessa

Scandic Meilahti aloitti toimintansa helmikuun lopussa. Hotelliketjun vaihdoksen myötä myös aamiainen vaihtui. Scandicissa nautitaan esteettömästä aamiaisesta, joka huomioi erilaiset elämäntavat ja ruokarajoitteet.

Breakfast for all -aamiaiskonsepti tuodaan syksyn 2018 aikana kaikkiin uusiin Scandic-hotelleihin. Nykyisissä Scandic-hotelleissa se on jo tarjolla.

– Meillä aamiaiseen satsataan oikein toden teolla. Tuomme Scandic-aamiaisen kaikkiin uusiin hotelleihimme ensimmäisestä aamusta lähtien. Meilahteen toimme lisäksi Scandicin Breakfast for all -aamiaisen, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntapoihin ja ruoka-ainerajoitteisiin littyvät seikat, kertoo Scandicin ravintolatoimenjohtaja Ville Ikonen.

Aamiainen sopii erilaisia ruokavalioita noudattaville, allergikoille, keliaakikoille ja vegaaneille.
– Aamiaisvalikoiman lisäksi tarjolla yli 30 erilaista laktoositonta, maidotonta, gluteenitonta tai vegaanista tuotetta”, kertoo Scandicin ravintolatoimenjohtaja Ville Ikonen.

Meilahden aamiaisessa on nyt 30 prosenttia aiempaa enemmän erilaisia tuotteita, esimerkiksi lämpimien aamiaistuotteiden osuus on lisääntynyt. Aamupalapöytään on katettu laaja valikoima gluteenittomia myslejä, puuroja, leipiä ja karjalanpiirakoita.

Maidotonta ruokavaliota noudattava voi nauttia kaura- ja soijajuomia sekä kaura- ja soijajogurttia. Lisäksi aamiaiselta löytyy vegaanisia seitanleikkeitä, levitteitä, hummusta ja vegaanijuustoa.

Ravintolaruokailu on 2000-luvun menestystarina

Meilahden ensimmäisestä Scandic-aamiaisesta nauttinut Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi pitää ravintolaruokailua 2000-luvun menestystarinana.

Lounasruokailu on kannatellut ravintoloita pitkään. Nyt kasvussa on illalla ravintoloissa tapahtuva ruokailu. Ravintolaruoka alkaa korvata myös Suomessa iltaisin kotona itse laitettua ruokaa. Ravintolasta kotiin haetun ruoan määrä kasvaa.

– Nuorten muutto kasvukeskuksiin ja kasvava ulkomailta Suomeen suuntautuva matkailu lisäävät ravintolaruokailun kysyntää, Timo Lappi summaa.

Lapin mukaan tätä tukee myös suomalaisten ennätyskorkea luottamus talouteen. Uusia ravintoloita avataan ennätystahtia.

– Tämä tarkoittaa asiakkaille yhä parempia ravintolapalveluja. Aamiaisten merkitys kasvaa, mikä näkyy muun muassa viikonlopun brunssien suosion nopeana kasvuna.

Cumulus-hotellit muuttuvat Scandic-hotelleiksi

Cumulus-hotellit muutetaan Scandic-hotelleiksi yhden viikon aikana kussakin hotellissa helmi-kesäkuussa 2018.

– Mikään ei muutu ja silti kaikki muuttuu. Koko tiimi on odottanut jo pitkään sitä, että pääsemme näyttämään osaamistamme ja toteuttamaan itseämme Scandicin tärkeiksi ja läheisiksi koettujen arvojen mukaisesti, kommentoi tunnelmia Scandic Meilahden hotellinjohtaja Petteri Vitikainen.

Kaikki hotellien ulkoiset ja sisäiset brändielementit, kuten kyltit, mainokset, huonemateriaalit ja -tuotteet sekä hotellikansiot vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Myös brändätyt työvaatteet vaihdetaan.

Huonevaraukset:

Huonevaraukset Scandic-hotelleihin Booking.comista