Uusimmat

Ensi talven lomia myydään jo vauhdilla – Oulusta ja Vaasasta Kap Verdeen

Suomalaiset ovat aloittaneet poikkeuksellisen aikaisin talvikauden 2017-2018 lomien varaamisen. Esimerkiksi TUI on myynyt ennätysmäärän matkoja loka- ja marraskuulle.

TUIn lähikohteista Gran Canaria on ollut suomalaisten suosiossa ja kaukokohteista Sri Lanka, Vietnam, Mauritius, Meksiko ja Thaimaa.

Lähikohteisiin talvikaudella suuntaavista yli puolet on lapsiperheitä, kun taas kaukokohteisiin matkaavista noin kaksi kolmasosaa on ilman lapsia matkustavia aikuisia.

– Matkan pituus vaikuttaa talvilomakohteen valintaan. Pienten lasten kanssa matkustavat suosivat Kanariaa lentoajan ja sen helppouden vuoksi, kertoo TUI Finlandin PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen.

– Ne, jotka voivat irrottautua lomalle talvella pariksi viikoksi, suuntaavat kaukokohteisiimme rentoutumaan.

Talvella 2017-2018 TUI Finland lentää useisiin kaukokohteisiin Dreamliner-koneilla. Tällaisia kohteita ovat Sri Lanka, Vietnam, Mauritius, Meksiko ja Thaimaa.

Dreamlinerin modernin tekniikan ansiosta koneissa on matalampi melutaso ja korkeampi ilmapaine auttaa pysymään virkeämpänä. Matkustamoviihtyvyyteen on panostettu paljon ja koneista löytyy henkilökohtainen viihdejärjestelmä jokaiselle.

Talvikauden 2017–2018 uutuutena ovat suorat lennot hiihtolomaviikolla Oulusta ja Vaasasta Kap Verdeen.

Talven uutuuskohde Punta Cana

Dominikaanisen tasavallan talven uutuuskohde Punta Cana hurmaa matkailijat hyväntuulisuudellaan, upeilla rannoilla ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisilla hotelleilla.

TUIn hotellivalikoima Punta Canassa sisältää yhdeksän hotellia, joukossaan muun muassa perhehotelli, aikuisille suunnattu hotelli, hotelli vesipuistolla sekä TUIn oma konseptihotelli RIU, joka on tunnettu ensiluokkaisesta palvelutasostaan.

Syksyn hyvän myynnin ansiosta TUI lisää lomalentoja ja matkustuskapasiteettia suosituille syysloma- ja hiihtolomaviikoille.