Uusimmat

Emiratesilta lisää lentoja Pohjoismaista – Tukholman kautta Dubaihin

Emirates lisää lentovuoroja Dubain ja Tukholman välisellä reitillä. Joulukuusta alkaen yhtiöllä on kymmenen edestakaista vuoroa viikossa kaupunkien välillä. Lennoille on yhteys myös Helsinki-Vantaalta.

Asia 300x250

Emirates aloittaa lisävuorot 8. joulukuuta, jolloin Dubaista on perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin iltapäivisin kaksi lentoa Tukholmaan.

Emiratesin lentoja voi varata myös Helsingistä, jolloin lipun hintaan sisältyy liittymälento. Suomesta tulevat matkustajat kulkevat Tukholman, Oslon tai Kööpenhaminan kautta.

Kolme uutta Tukholman viikkovuoroa parantavat erityisesti jatkoyhteyksiä Dubaista Aasiaan, Australiaan, Afrikkaan ja Lähi-Itään suuntautuvilla lennoilla. Kaikkiaan Emiratesilla on Pohjoismaista tuleville matkustajille Dubaista 70 jatkoyhteyttä.

Emirates aloitti lennot Tukholmaan vuonna 2013. Kolme uutta viikkovuoroa tarjoavat lisää kapasiteettia viikonloppuisin, joka on osoittautunut reitin suosituimmaksi matkustuajankohdaksi. Viikottainen paikkamäärä Dubain ja Tukholman välillä lisääntyy 2150 istuimella.

Uusi lento EK155 lähtee Dubaista kello 15.00 saapuen Tukholman Arlandan kentälle kello 18.45. Paluulento EK156 lähtee kello 21.10 ja kone on takaisin Dubaissa varhain seuraavana aamuna kello 6.30.

Päivittäin lennettävä EK157 lähtee Dubaista aamulla kello 8.10 saapuen Arlandaan 11.55. Paluumatkalle kone lähtee vuoronumerolla EK158 kello 13.35 saapuen Dubaihin illalla kello 22.55.

Uudet lennot tarjoavat aiempaa parempia vaihtoehtoja myös Kaukoitään ja Afrikkaan. Esimerkiksi Vietnamin Ho Chi Minh Cityyn, Colomboon Sri Lankassa, Manilaan Filippiineillä sekä Kapkaupunkiin ja Durbaniin Etelä-Afrikassa on pääsee nopealla vaihdolla Dubaissa.

Lisäksi aiempaa nopeamman koneenvaihdon ansiosta matkusaika Aucklaniin Uudessa Seelannissa sekä Mauritiukselle jaMalediiveille lyhenee tuntuvasti.

Uudet lentovuorot tekevät Dubaista myös kohteen viikonloppulomille. Kaksi päivittäistä lentoa mahdollistavat mahdollistavat myös parin yön viikonloppumatkat Arabiemiraateissa.

Emirates lentää uusia vuoroja Boeing 777-300ER-laajarunkokalustolla, joka on sisustettu kolmeen matkustusluokkaan. Koneiden ensimmäisessä luokassa matkustajilla on käytössä henkilökohtainen sviitti. Business-luokassa on 42 istuinta ja turistiluokassa 310 paikkaa.

Ensimmäisen luokan ja business-luokan matkustajien käytössä on Tukholmassa oma lounge.

Emiratesin lennoilla matkustajat voivat jättää ruumaan kuljetettavaksi 35 kg painoisen laukun, business-luokan matkustajilla painoraja on 40 kg ja ensimmäisessä luokassa 50 kg.

Lennoilla asiakkaiden käytössä on yli 2500 kanavan audiojärjestelmä, johon on ladattu elokuvia, tv-ohjelmia, musiikkia, äänikirjoja sekä pelejä.

Lentovaraukset:
Emiratesin kotisivut