Uusimmat

Elämyksellinen joulu hotellissa valmiin pöydän ja ohjelman ääressä

Monet viettävät joulua hotellissa kaksin, perheen tai koko suvun kera. Scandic-hotelleissa voi viettää kaupunkijoulua, ohjelmallista kylpyläjoulua tai valkeaa joulua Rukalla.

Kylpyläjoulut tarjoavat perinteistä ohjelmaa juhlaruokailun lisäksi.

– Joulu Scandic Aulangolla on jo perinne vieraillemme. Joulunviettoon saavutaan kahdestaan, perheen kera tai on meillä joulua viettänyt koko sukukin, kertoo Scandic Aulangon hotellinjohtaja Katja Meijer.

– Tänä vuonna ohjelmassa on muuan muassa kauneimpia joululauluja, piparinleivontaa, retki naapurin hevostalleille ja perinteiset joulutanssit liveorkesterin säestämänä, unohtamatta ulkoilua ja kylpylän lämpöä.

Talvesta ja joulutunnelmasta pääsee nauttimaan Scandic Rukahoviin, rinteiden ja hiihtolatujen viereen.

– Rukan joulu alkaa perinteisesti jo 22.12. paikallisen koulun oppilaiden Joululintu-näytelmällä. Talviaktiviteettien lisäksi nautitaan herkkupöytien antimista, saunotaan ja jännitetään joulun odotetuimman vieraan saapumista, kertoo Scandic Rukahovin hotellinjohtaja Lea Riekki.

Joulusesongin ajan on Scandic-hotelleissa on tarjolla oma glögi, jonka maku on peräisin muun muassa puolukoista ja perinteisen jouluisista mausteista – kanelista, inkivääristä, neilikasta ja kardemummasta.

– Reseptiä on ollut kehittämässä perinteikkään Lignell & Piispasen kanssa ketjujemme juomatuotetiimi, kertoo Scandicin District F&B Manager Krista Vanhala.

– Scandicilla oli hyvin selkeä näkemys käsityöläistuotteesta, jossa on hyödynnetty Pohjolan villejä raaka-aineita. Gosa-glögi on ollut meille todella mielenkiintoinen yhteistyöprojekti, kertoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Harri Nylund.