Uusimmat

Eksoottiset lomakohteet houkuttelevat suomalaisia talvella – Thaimaa suosikki

Suomalaiset varaavat innokkaasti lomia talvikaudelle 2017–18 ja TUI Finland on myynyt talven lomia 15 prosenttia enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Suomalaisten joka neljäs talven lomamatka suuntautuu kaukomaille ja eksoottisiin kohteisiin matkustetaan erityisesti vuoden pimeimpään aikaan marraskuusta maaliskuuhun. TUIlla suosituimpana lomakohteena on suosiotaan edelleen kasvattanut Thaimaa. Myös suomalaisten matkustusmäärät ovat kasvussa, ja TUI on lisännyt talvelle matkustajakapasiteettia useisiin kohteisiin.

Tulevan talven trendinä on selvästi matkojen varaaminen ennätyksellisen aikaisin, sillä kuusi kuukautta ennen matkansa varanneiden määrä on kasvanut lähes neljänneksen. Eniten kaukomatkoja varaavat yli 55-vuotiaat sekä ilman lapsia matkustavat, lapsiperheiden suosiessa hieman enemmän lähikohteita.

– Suomalaiset matkustavat mielellään kauas ja matkustajamäärät esimerkiksi Mauritiukselle ja Malediiveille ovat kasvaneet selkeästi, kertoo TUI Finlandin PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen.

TUIn uusia kaukomatkakohteita ovat Vietnam, Seychellit ja Aruban.

TUI Finlandin talven suosituimmat kaukolomakohteet

1.Phuket, Thaimaa
2.Krabi, Thaimaa
3.Meksiko
4.Phu Quoc, Vietnam
5.Mauritius
6.Sri Lanka