Uusimmat

Dubaista yhä tärkeämpi vaihtokenttä suomalaisille matkustajille – yli 200 jatkoyhteyttä

Flydain ja Emiratesin tiivistyvä yhteistyö tarjoaa Helsingistä lähteville flydubain matkustajille lisää vaihtoyhteyksiä Dubain kautta.

flydubai ja Emirates aloittivat vuonna 2017 yhteistyön, jossa ne tarjoavat codeshare-lentoja toistensa reiteillä. Parin vuoden aikana yli viisi miljoonaa matkustajaa on jo hyötynyt yhteistyöstä.

Emiratesin matkustajat voivat jatkaa Dubaista 94 flydubain operoimalla lennolla ja vastaavasti flydubain matkustajille on tarjolla 143 vaihtoyhteyttä Emiratesin lennoilla.

Eniten Emiratesin matkustajia lentää flydubain lennoilla Dohasta Belgradiin, Bukarestiin, Kataniaan, Kathmanduun, Kieviin, Kilimanjaroon, Krakovaan, Tbilisiin ja Zanzibariin.

Jatkoyhteyksien nopeuttamiseksi flydubain on muuttanut seitsemän lennon terminaalia Dubaissa. Terminaaliin 3 ovat siirtyneet lennot Almatyyn, Basraan, Dar es Salamiin, Kilimanjaroon, Nur-Sultaniin, Sofiaan ja Zanzibariin. Kaikkiaan jo 22 flybain lentoa lähtee terminaalista 3.

Myös Helsinki-Vantaan ja Dubain väliä lentävä reitti lähtee terminaalista 3. Tämä tarkoittaa sitä, että vaihtoaika Emiratesin lennolle Dubaissa voi olla lyhyimmillään 90 minuuttia. Mikäli matkustajan jatkolento Dubaissa lähtee terminaalista 2, lyhin mahdollinen vaihtoaika on kaksi tuntia.