Uusimmat

Dominikaaninen tasavalta tarjoaa erilaista ylellisyyttä

Cayo Levantado Samana

Dominikaanisessa tasavallassa lomaylellisyys on muutakin kuin gourmet-illallisia ja hierontaa rannalla. Tarjolla on ylellistä majoitusta, maailmanluokan golfia, urheilukalastusta, huippuluokan ostosmahdollisuuksia ja vilkasta yöelämää.

Dominikaanisella tasavalta on yksi tämän vuoden suurista matkailumaista. Maalla on paljon tarjottavaa – kauniita rantoja, vuoristomaisemia, vehreitä laaksoja ja loputtomia aroja.

Dominikaaninen tasavalta tarjoaa myös vilkasta kaupunkielämää aamusta myöhään yöhön.

Hispaniolan saari, jolla Dominikaaninen tasavalta sijaitsee, on toiseksi suurin saari Karibialla ja maantieteellisesti monimuotoisin saari Isoilla Antilleilla. Se houkuttelee yhä enemmän ihmisiä, jotka haluavat lomaltaan erilaista ylellisyyttä.

Dominikaanisessa tasavalla onkin nykyisin yksi Karibian luksusmatkailun ykköskohteista. Maalle tärkeitä vetovoimatekijöitä ovat kaunis luonto ja vieraanvaraiset ​​ihmiset.

Rentouttava loma Dominikaanisessa tasavallassa tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjesta ja uudistua. Toisille se tarkoittaa golfin peluuta upeilla golfkentillä tai rohkeita seikkailuja Constanza-vuoristossa. Toisille se tarkoittaa pohjoisrannikon uimarannoilla loikoilua tai heittäytymistä Santo Domingon vilkkaan kaupunkielämän sykkeeseen. Täydellinen loma voi syntyä monin eri tavoin.

Unelmamajoitusta jokaiselle

Dominikaanisessa tasavallassa majoitusvaihtoehtoja löytyy maailmankuuluista putiikkihotelleista upeisiin all-inclusive-hotelleihin. Ranta-lomakohteissa, kuten Punta Canassa ja Puerto Platassa on all-inclusive-hotelleja, joita ympäröivät vehreät palmut ja sininen meri. Ne tarjoavat helpon loman isoille ryhmille, perheille ja pienemmällä budjetilla matkustaville. Monissa lomakohteissa on tarjolla myös kylpyläpalveluja, joissa on porealtaita, saunoja ja hierontaa sekä vartalo- ja kauneushoitoja.

Erityisesti Punta Canassa on useita ylellisiä putiikkihotelleja, joissa on tarjolla hyvinvointipalveluja ja erilaisia hoitoja. Lisäksi monet paikat tarjoavat muun muassa joogatunteja ja jännittäviä ruuanlaittokursseja. Useissa paikoissa on mahdollisuus asua myös omassa luksushuvilassa.

Jokaisen golfaajan unelmakohde

Dominikaaninen tasavalta on jokaisen golfaajan unelmakohde, jossa on ympäri vuoden lämmin sää ja kauniit maisemat. Useimmat golfkentät sijaitsevat itärannikolla lähellä Punta Canaa. Punta Cana on isännöinyt PGA Champions Touria useaan kertaan.

Urheilukalastusmahdollisuudet ovat niin ikään huippuluokkaa mukaan lukien syvänmeren kalastus. Pohjoisrannikolla saaliiksi voi saada esimerkiksi sinisen marliinin, miekkakalan tai barrakudan. Parhaat kalastusolosuhteet ovat Punta Canan ympäristössä, jossa tarjolla on kalastusretkiä. Ympäri vuoden järjestettävät turnaukset houkuttelevat sinne sekä ammatti- ​​että harrastuskalastajia.

Kuninkaallinen urheilulaji, poolo, houkuttelee myös matkailijoita Dominikaaniseen tasavaltaan. Hienot lomakohteet La Romanassa, Punta Canassa ja Santo Domingossa tarjoavat tarvittavat puitteet poolon harrastajille.