Uusimmat

Crowne Plaza Helsinki – Hesperia avautuu uusittuna toukokuussa

Havainnekuva uusitun Hotel Hesperian aulasta

Mannerheimintien varrella sijaitsevan Crowne Plaza Helsinki – Hesperian peruskorjaus valmistuu toukokuussa 2020.

Hotelli on miltei 50-vuotisen historiansa aikana ollut Mannerheimintien maamerkki sekä tarjonnut juhlavat puitteet lukuisille kotimaisille ja kansainvälisille tapahtumille.

”Keväällä valmistuva uudistus tuo Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotellin nykypäivään tarjoamalla entistäkin paremman majoituskokemuksen sekä uusia innovatiivisia tiloja kokouksiin, tapahtumiin ja kohtaamisiin”, kertoo hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara.

Vaikka hotelli sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa vilkkaan Mannerheimintien varrella, tarjoaa se kokemuksen luonnon läheisyydestä ja rauhallisuudesta. Kasviston ja eläimistön kuvat esimerkiksi hotellin käytävillä tuovat luonnon lähelle hotellivierasta.

”Oli inspiroivaa päästä uudistamaan Hesperian kaltaista glamourinstituutiota, jonka suunnittelivat aikansa eturivinsuunnittelijat ja jonka yökerhossa ovat esiintyneet maailmantähdet. Ajatuksellisesti halusimme yhdistää hotellin viereiseenHesperian puistoon ja Töölönlahden alueeseen, josta löytyy kulttuuria ja luontoelämyksiä”, kertoo Vertti Kivi sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:lta.

Huonevaraukset booking.comista: Crowne Plaza Helsinki – Hesperia

”Tavoitteenamme on luoda hotellille laadukas, välitön ja lähestyttävä ilme. Olemme päivittäneet hotelliaulaa mm. uudenlaisiin työntekemisen tapoihin ja vapaamuotoisiin tapaamisiin liittyvillä brändielementeillä”, Kivi summaa.

Crowne Plazassa tulee olemaan 15 erikokoista ja muunneltavaa kokoustilaa. Toisen kerroksen Crowne Ballroom luo puitteet jopa tuhannen henkilön tilaisuuksille. Kaikkia tiloja hyödyntäen Crowne Plaza kestitsee jopa 1 500 vierasta.