Uusimmat

British Airways aloittaa lennot Almeriaan Espanjassa

British Airwaysin uudet nahkaistuimet

British Airways aloitaa maaliskuun 2018 lopulla lennot eteläisessä Espanjassa sijaitsevaan Almeriaan. Lennoille on yhteys myös Helsinki-Vantalta.

Almeria on suosittu lomakohde ja tunnettu koskemattomista rannoista, keskiaikaisesta historiasta ja alueella kuvatuista lännensarjoista.

Lennot alkavat 28. maaliskuuta ja lentoja on tiistaisin ja lauantaisin. Lontoossa lennot lähtevät Heathrow’n terminaalista T5. Menolennolla on hyvä yhteys Helsingistä Lontoon kautta, mutta paluumatkalla tapahtuu Almeriasta Madridin ja Lontoon kautta Helsinki-Vantaalle.

– Olemme iloisia voidessamme lentää Almeriaan, joka on upea lomakohde. Voit hypätä kristallinkirkkaaseen veteen, tutkia tulivuoria ja juoda sangriaa aavikolla, kuvailee British Airwaysin reittiverkostosta vastaava johtaja Sean Doyle.

British Airways lentää Lontoosta useisiin reittikohteisiin Espanjassa. Kohteita ovat muun muassa Alicante, Barcelona, ​​Fuerteventura, Gran Canaria, Granada, Ibiza, Madrid, Malaga, Murcia ja Sevilla. Talvikaudella yhtiö lentää lisäksi Teneriffalle.