Uusimmat

BRA ja Finnair lentävät kesällä Visbystä Helsinkiin

Visby

Lentoyhtiöt Finnair ja BRA lentävät kesällä Gotlannin suositun lomasaaren ja Helsinki-Vantaan välillä.

BRA:n lennot alkavat 21. kesäkuuta ja jatkuvat elokuun puoliväliin asti. Lentoja on kahdesti viikossa torstaisin ja sunnuntaisin. Muina päivinä Visbyyn pääsee BRA:n lennoilla Tukholman Bromman kautta.

Lennot tapahtuvat 72-paikkaisillta ATR 72-potkuriturbiinikoneilla.

Finnair lentää Visbyyn 17. kesäkuuta – 11. elokuuta 2018 välisenä aikana. Lentoja on neljästi viikossa torstaista sunnuntaihin. Lennoista vastaa Finnairin omistama tytäryhtiö Nordic Regional Airlines, joka operoi reittiä samoin ATR 72-konetyypillä.

Gotlanti on suosittu lomakohde Etelä-Ruotsin edustalla Itämerellä, noin 90 kilometriä mantereesta. Saari on pituudeltaan 176 kilometriä ja leveydeltään noin 50 kilometriä.

Saaren rannikko on suosittu auringonpalvojien lomakohde upeine hiekkarantoineen. Mutta nähtävää ja tekevistä on koko perheelle, joten Gotlanti sopii koko perheen lomakohteeksi. Suosittu lapsiperheiden vierailukohde on Kneippbyn Peppi Pitkätossun kesämaa ja vesipuisto.

Saaren ainoa kaupunki on Visby, joka on itsessään historiallinen nähtävyys. Kaupunkia ympäröi kilometrien pituinen kehämuuri, joka on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä. Visbyn mukulakivikatua kävellessä voi aistia keskiaikaisen tunnelman, eikä olekaan ihme, että kaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

Matkapojilta valmismatkalle Visbyyn

Visbyn lomalle pääsee kesällä myös valmismatkoilla. Matkapojilla on tarjonnassa heinäkuussa neljä risteilyä Silja Europalla, jolloin matkoihin sisältyy kaksi yötä laivalla ja päivä aikaa tutustua Visbyn kaupunkiin.

Matkapojat tekee yhteistyötä lentoyhtiö BRA:n kanssa ja tarjolla on neljän tai viiden päivän omatoimisia lento-hotellipaketteja, joihin sovelletaan valmismatkaehtoja.

Varaa valmismatka Visbyyn
Matkapoikien matkat Visbyyn