Uusimmat

Apollomatkoilta lomia yksin matkustaville

Apollomatkat aloittaa valmismatkat yksin matkustaville sekä yhden aikuisten perheille.

Apollomatkat aloittaa kesäkaudella 2019 Apollo Solo -lomat, jotka suunniteltu yksin matkustaville skandinaavisille asiakkaille. Yhden hengen taloudet ovat yleistyneet kaikissa pohjoismaissa. Suomessa on noin 1,2 miljoonaa yhden hengen taloutta.

Vaikka moni asuu yksin, on yhdelle hengelle suunnattujen matkapakettien valikoima edelleen hyvin rajallinen. Apollo laajentaa tarjontaansa yhdelle hengelle suunnatuilla matkapaketeilla.

– Olemme havainneet yhden hengen matkojen kysynnässä selkeää kasvua viime vuosina. Yhä useammat haluavat lähteä matkalle yksin kokemaan uusia kohteita, kulttuureja ja tapaamaan uusia tuttavuuksia, sanoo Apollomatkojen myyntijohtaja Kimmo Rasimus.

Afandou Beach Rodoksella

Apollo Solo -lomilla valikoitujen viikkojen aikana Apollon konseptihotelleissa keskitytään erityisesti yksin matkustaviin sekä yhden aikuisen perheisiin.

Viikkojen aikana hotelleissa on luvassa monipuolista ohjelmaa, joka on suunnattu kaikille Apollon skandinaavisille asiakkaille. Luvassa on esimerkiksi viininmaistelua, piknikejä, joogaa, ryhmäliikuntatunteja ja yhteisiä illallisia. Ohjelmiin voi jokainen osallistua oman kiinnostuksen mukaan.

– Olemme suunnitelleet erilaisia matkoja, jotka sopivat erilaisiin elämänvaiheisiin ja palvelevat erilaisia matkailijoita. Lomasta voi nauttia omassa rauhassa aikuisille suunnatussa hotellissa, yhden aikuisen perheen kesken lasten ehdoilla tai tavata samanhenkisiä matkailijoita hyvän olon lomalla treenihotellissa, sanoo Kimmo Rasimus.

Apollo Solo – viikkojen aikana on valikoitujen hotellien ja lähtöjen hinnasta poistettu yhden hengen lisämaksu. Matkat sopivat myös yksin lasten kanssa matkustaville.

– Yksinmatkustavat arvostavat vapautta viettää lomaansa omien aikataulujensa ja intressiensä mukaisesti. Toisaalta jotkut saattavat vierastaa ajatusta lomailusta itsekseen. Apollo Solo-konsepti tarjoaa mahdollisuuden nauttia kanssamatkustajien seurasta niin halutessaan tai sitten sooloilla vapaasti upeissa lomakohteissa ilman lisämaksua, Kimmo Rasimus lisää.

Apollo Mondo Family Solo

Viikko 31 on suunniteltu yhden vanhemman perheille. Kosilla sijaitsevassa perhehotelli Kipriotis Mariksessa matkan hintaan sisältyy tällöin esimerkiksi lastenkerho, ohjelmaa kaikenikäisille, aamujoogaa sekä lastendisko. Viikon aikana sekä lapsille että aikuisille on tarjolla omaa ohjelmaa. 

Apollo Mondo Solo

Viikko 38 on suunniteltu yksin matkustaville aikuisille, kohteena on Bracin saarella Kroatiassa sijaitseva Milna Osam -hotelli. Viikko on sopii kaikille, jotka haluavat rentoutua rauhallisen loman merkeissä vain aikuisille tarkoitetussa hotellissa.

Loman aikana on mahdollisuus myös osallistua yhteisiin illanviettoihin, illallisiin tai viininmaisteluihin.

Apollo Sports Solo

Viikolla 47 on luvassa liikunnallinen hyvän olon loma yksin matkustaville treenihotelli La Paredissa Fuerteventuralla. Viikon aikana on tarjolla monipuolisia liikunta-aktiviteetteja, kuten joogaa ja surffausta.

Lisäksi hotellilla järjestetään Apollon pohjoismaisille asiakkaille yhteisiä illanviettoja, piknik auringonlaskussa ja mahdollisuus käyttää jacuzzia.