Uusimmat

Apollomatkat lentää Vaasasta ja Oulusta Kroatiaan kesäkaudella 2018

Brac, jossa Zlatni Rat on yksi ehdottommasti parhaimmista rannoista

Apollomatkat lisää kesäkaudella 2018 lentoja maakuntakentiltä Kroatiaan.

Uutena alkavat valmismatkat Vaasasta ja Oulusta Kroatiaan.

Touko-kesäkuussa Apollomatkoilla on kuusi eri lähtöä Vaasasta Splitiin.

Syksyllä puolestaan Splitiin Kroatiassa pääsee kahdeksana keskiviikkona Oulun lentoasemalta.

– Kroatia on ollut Apollomatkojen seitsemänvuotisen taipaleen alusta asti Kreikan ohella kesän suosikkikohteita, Oulu ja Vaasa ovat myös vakiinnuttaneet asemansa Apollomatkojen lähtökenttinä Helsingin ohella, sanoo Apollomatkojen operatiivinen johtaja Tuomas Luukkonen.

Apollomatkojen hotellitarjonta Kroatiassa on monipuolinen. Splitin kaupunkihotellien lisäksi lomaa voi viettää suosituilla Makarskan Rivieran rannoilla tai vaikkapa viihtyisällä Bračin saarella.

Zlatni rat on Kroatian kaunein ranta

Bračin saari on suosittu lomakohde, johon pääsee kätevästi esimerkiksi Splitistä laivalla.
Saaren eteläosassa sijaitsee teräväkärkinen Zlatni ratin ranta. Valkohiekkainen ranta yhdistettynä turkoosin väriseen meriveteen tekevät siitä monien mielestä Kroatian kauneimman rannan.

Kroatian lisäksi Apollomatkoilla on jo myynnissä huhtikuussa 2018 lähdöt sekä Vaasasta että Oulusta Fuerteventuralle, Kanariansaarilla, sekä jo totuttuun tapaan lentoja Kreetalle. ”

– Muitakin kohteita on tulossa Oulusta ja Vaasasta, jatkaa Luukkonen.

Apollomatkat lentää maakuntakentiltä

Apollomatkat lentää kuudelta maakuntakentältä suosituimpiin lomakohteisiin. Suosituimmat kohteet ovat Kreeta, Rodos sekä Fuerteventura. Lähtöjä on Jyväskylästä, Kajaanista, Kuopiosta, Oulusta, Tampereelta ja Vaasasta.