Uusimmat

Apollomatkat kesä 2018: Cavo Orient – uusi Apollo Mondo Selected-hotelli Zakynthoksella

Apollomatkoilla on kesällä 2018 Zakynthoksella uusi Apollo Mondo Selected -hotelli. Cavo Orient sijaitsee rauhallisessa Tragasin kylässä.

Hotelli koostuu useasta rakennuksesta. Alueella on suuri allasalue sekä useita huoneita jaetulla altaalla. Hotelli sopii myös perheille, sillä lasten viihtyvyyteen on panostettu. Lapsille on esimerkiksi oma erillinen lastenallas.

Cavo Orientessa on hyvin varusteltu kuntosali liikunnan ystäville. Maksuton aamujooga järjestetään viidesti viikossa skandinaavisen ohjaajan johdolla. Ajoittain myös hotelli järjestää myös itse ryhmäliikuntatunteja.

Hotellin ympäristössä on lenkkeily- ja pyöräilyreittejä.

Lapsille ohjelmaa

Viitenä päivänä viikossa Pollynesia -leikkihuoneessa skandinaavinen ohjaaja järjestää kaksi tuntia ilmaista ohjelmaa lapsille. Yhtenä iltana viikossa järjestetään myös minidisko.

Hotellissa järjestetään myös uimakoulu skandinaavisen uimaohjaajan johdolla.

Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected on Apollomatkojen tuote, johon kuuluu korkeatasoisia hotelleja niin pareille kuin perheille. Kaikissa tuoteryhmään kuuluvissa hotelleissa on myös järjestettyä ohjelmaa, allasalue niin pienille kuin isoille vieraille sekä uimaranta.

Apollomatkoilla on kymmenen Apollo Mondo Selected-hotellia, jotka sijaitsevat muun muassa Kreikassa, Espanjassa, Arabiemiraateissa ja Kap Verdellä.

Lomavaraukset:
Apollomatkat: Cavo Orient