Uusimmat

Apollomatkat kesä 2018 – Albanian upeat hiekkarannat

Apollomatkat aloittaa suorat lennot Helsingistä Albanian värikkääseen pääkaupunkiin Tiranaan. Monelle vielä tuntemattoman Albanian valtteja ovat kauniit rannat, mielenkiintoinen historia sekä edullinen hintataso.

Albaniassa Apollomatkojen kesän 2018 valikoimissa on uusi lomakohde Durrës, jossa valittavana on seitsemän hotellia. Hotelli Fafa Grand Blue Resort on uusi Apollo Mondo Family Resort.

Apollomatkat tarjoaa ainoana suomalaisena matkanjärjestäjänä valmismatkoja Albaniaan.

– Albania on uniikki ja luonnonkaunis maa – ei siis ole ihme että se on lyhyessä ajassa kohonnut pohjoismaisten matkailijoiden suosioon. Durrës on erinomainen kohde kaikille, jotka haluavat nauttia sekä rantalomasta että ainutlaatuisesta historiasta ja pitää lomabudjetin hallinnassa, sanoo Apollomatkojen maajohtaja Peter Browall.

Albania oli pitkään suljettu ulkopuolisilta. Diktatuurin aika päättyi vuonna 1992, ja viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana maa on hitaasti avautunut ulkomaailmalle.

Satamakupunki Durrës

Albanian rannikon keskivaiheilla sijaitsevaa Durrësin satamakaupunkia reunustaa leveä hiekkaranta. Kaupunki on erityisesti kesäaikaan suosittu matkakohde, joka tarjoaa sekä aurinkoa ja rantaelämää kuin vilkasta yöelämääkin. Rantapromenadin varrella on viehättäviä hotelleja ja baareja.

Durrës tunnetaan Balkanin alueen suurimmasta amfiteatterista, joka rakennettiin 100-luvulla ja jossa oli paikkoja jopa 20 000 katsojalle. Kaupungin taloissa ja patsaissa on nähtävissä myös toisenlainen, kommunismin ajan historia.

Apollomatkojen valikoimassa on hotelleja sekä rantakaupunki Sarandassa että Durrësin Rivieralla.

Apollomatkojen ensimmäiset valmismatkat Albaniaan tehtiin kesällä 2017, ja hyvän kysynnän siivittämänä matkojen tarjontaa lisätään. Kesän 2018 ensimmäinen lento Helsingistä Tiranaan lennetään 11.5.2018.

Lue lisää Apollomatkojen Albaniasta

Apollomatkojen Albania: rentoja rantapäiviä, tutustut kiehtovaan historiaan ja nautit paikallisesta vieraanvaraisuudesta