Uusimmat

Apollomatkat aloittaa matkat Korfulle – yhdelle Kreikan kauneimmista saarista

Apollomatkojen kesän 2017 tarjonnassa uutuutena ovat matkat Kreikan Korfulle, joka on yksi Kreikan kauneimmista ja vehreimmistä saarista.

Korfu on matkakohde lomalaiselle, joka haluaa nauttia rantaelämästä, golfista ja sukelluksesta. Saaren pääkaupungissa Korfussa voi ihastella saarelle tyypillistä venetsialaista kulttuuria.

Korfu on suomalaisten suosima lomakohde, sillä ilmasto on miellyttävän leuto ja luonto on osan vuodesta lähes trooppisen vehreää. Keskikesällä lämpötila nousee kuitenkin usein 30 asteeseen.

Saari sopii aktiivilomailijalle, ja vehreä maasto houkuttelee vaelluksille ja ratsastusretkiin. Korfulla myös urheilusukellus on sallittua. Lisäksi Korfun kaupungin lähellä Ropan laaksossa sijaitsee golfkenttä.

Rantaloma haluavien kannattaa suunnata länsirannikolle, jossa on useita hiekkarantoja ja kristallinkirkkaita vesiä. Täällä sijaitsevat muun muassa suositut rantakohteet Glyfada Beach, Agios Gordis ja Aios Georgis.

Itärannikolla Gouviassa ja Dassiassa on parin kilometrin pituinen kivinen ranta ja saaren pohjoisosassa sijaitsee Issos Beach, josta löytyy hiekkarantaa sekä pieniä kalliomuodostelmia. Almyrosassa sijaitsee suosittu nudistiranta.

Hotelleja lapsiperheille ja aikuisille

Apollomatkojen Korfun hotelleissa on myös lapsiperheille tarkoitettuja kohteita. Lapsiperheet viihtyvät Agios Georgioksen vehreissä maisemissa ja pitkällä hiekkarannalla, kun taas Roda houkuttelee rentoutumaan ja viihtymään rantapromenadille.
Agios Gordis puolestaan on suosittu maisemiensa sekä hiekkarannan ansiosta.

Premium-tason majoitusta kaipaalle tarjolla on länsirannikolla Kontogialos Beachillä sijaitsee Mayor Pelekas Monastery, joka on yksi Apollo Mondo Selected hotelleista. Hotelli sopii sekä perheen kanssa että aikuisten kesken lomaileville.

Hotellissa on 181 huonetta, joista useimmista panoraamanäkymä Joonianmerelle. Huoneeta voi ihailla Korfun upeaa auringonlaskua.

Länsirannikolla sijaitsee myös Likitos Village, joka on yksi Apollo Mondo Enjoy hotelleista.

Apollomatkat lentää
Korfulle kesällä 2017 sunnuntaisin toukokuusta syyskuun puoliväliin asti. Lennot tapahtuvat Finnairin Airbus A320-koneilla.

Lue lisää:

Apollomatkojen Korfu