Uusimmat

Apollo Sports -hotellit laajenee: Madeiralle uusi kohde – Galosol

Apollomatkojen Apollo Sports-valikoimaan on lisätty Galo Resort hotelleihin kuuluva Galosol. Hotellissa liikuntamahdollisuudet ovat huippuluokkaa ja sykettä pääset nostattamaan body combat-, aerobic-, step- ja spinning-tunneilla.

Hotelli Galosol sijaitsee rauhallisessa Canico do Baixon kalastajakylässä noin kymmenen kilometriä Funchalista itään. Pääkaupunkiin pääsee kätevästi bussilla, matka kestää 20 minuuttia. Kalastajakylästä löytyy usein kalaravintoloita.

Apollo Sports– hotellit on tarkoitetu lomalaiselle, joka hakee rentoutumisen lisäksi treenausta ja aktiviteetteja. Galosolissa tarjolla on myös vesiurheilumahdollisuuksia.

Kun on aika rentoutua, tarjolla on aamujoogaa, viihtyisä allasalue, hotellin ravintolat sekä luonnonkauniit levada-vaellusreitit.

Urheilukeskus ja monia ryhmäliikuntatunteja

Galo Active-urheilukeskuksessa on tarjolla ilmaiseksi squash, ryhmäliikuntatilat, fitness- ja joogastudio, pieni crossfit-huone sekä hyvinvarusteltu kuntosali.

Hotelli Galosolissa on myös 28 asteiseksi lämmitetty sisäallas, jacuzzi, sauna ja höyrysauna.

Hotellin vieraille järjestetään ryhmäliikuntatunteja aerobicista spinningiin sekä tanssin harjoittelua.

Myös saaren hyvät ulkoilumahdollisuudet on huomioitu. Hotellista voi vuokrata maastopyöriä, osallistua vaellukselle, maastojuoksuun, lainelautailuun, melontaan sekä kiertoajeluille.

Neljän tähden hotellipalvelut

Hotelli Galosolissa toimii langaton wifi. Lisämaksusta on saatavilla huonepalvelu sekä pesulan käyttö. Lapsille on erillinen leikkipaikka.

Hotelli järjestää viihdeohjelmaa.

Hotellialueella on huomioita, että siellä on korkeuseroja ja portaita. Läheiselle kivipohjaiselle rannalle on noin 50 metriä.

Majoituksen hintaan kuuluu aamiaistarjoilu. Lisämaksusta tarjolla on puolihoito, jolloin illallinen tarjoillaan buffétravintolassa.

Omatoimisesti Hotelli Galosoliin majoittuvat voivat varata huoneen booking.comin kautta.

Varaa Apollomatkojen valmismatka

Hotelli Galosol