Uusimmat

Aikainen lento Helsinki-Vantaalta? Yövy lentokenttähotellissa tai -hostellissa

Scandicin uusi hotelli Helsinki-Vantaalla.

Varhainen aamulento Helsinki-Vantaalta tai myöhäinen paluu Suomeen merkitsevät usein yöllä tapahtuvaa matkustamista kotiin. Matkan rasituksia voi välttää viettämällä yön lentokenttähotellissa.

Booking.com

Helsinki-Vantaalla toimii useita hotelleja ja edullisempaa majoitusta tarjoavia hostelleja, jotka tarjoavat vaihtoehdon yölliseen automatkaan.

Scandic avasi maaliskuussa 2018 uuden hotellin Helsinki-Vantaan lentoasemalla, vain 200 metrin päässä T2-terminaalista. Scandicin vieressä toimii Hilton-ketjuun kuuluva hotelli, ja lentoaseman sisällä toimii GLO-hotelli.

Lentokenttäalueella toimii kaksi Forenomin ylläpitämää hostellia, jotka sijaitseva noin 10 minuutin kävelymatkan päässä terminaaleista.

Lentokenttähotellien toiminnassa on huomioitu, että monet matkustajat lähtevät varhain aamulla. Esimerkiksi Scandicissa ja Hiltonissa aamiaista saa jo ennen aamuneljää, ja jos lähtö on tätäkin aikaisemmin, voi vastaanotosta tilata valmiiksi pakatun aamiaisen.

Hostelleissa puolestaan majoituksen hintaan sisältyy huone, mutta aamiaisen voi syödä erikseen esimerkiksi lentoasemalla. Hostellit tarjoavat tuntuvasti edullisempia majoitushintoja kuin hotellit, ja siksi ne ovatkin varsinkin omatoimimatkailijoiden suosiossa.

Majoituksen tarvetta lentokentällä lisää varhaisten lentojen ohella myös kasvava stopover-lomailu, jossa Aasiasta Eurooppaan tuleva matkustaja pysähtyy yöksi tai pariksi Helsinki-Vantaalle, ja majoittuu hotelliin.

Lue lisää:
Scandic on suurin hotelliketju Helsinki-Vantaan lentokentän alueella
Helsinki-Vantaan lentokenttähotellit