Uusimmat

Accor esittelee uusimmat hotellitrendit – kokeellista muotoilua

Sofitel Bangkok

Värikästä taidetta, paikallisia vaikutteita ja aulan nousukausi.Hotellimaailman kuumimmat muotoilutrendit heijastavat vieraiden muuttuvia tapoja ja kasvaneita odotuksia.

Booking.com

Hotelliketju Accor on valinnut 5 muotoilutrendiä, jotka ovat alalla nousussa juuri nyt.

Sisäänkirjautuminen on ensimmäinen tilanne, jossa vieraat ja hotelli kohtaavat. Aulassa on aikaa tutkiskella esteettisiä yksityiskohtia, kuten taidetta, design-huonekaluja ja dynaamista alua-aluetta. Tässä hotellilla on mahdollisuus luoda positiivinen ensivaikutelma.

Aula oli aiemmin vain sisään- ja uloskirjautumispaikka, mutta nykyisin se on kehittynyt vilkkaaksi keskipisteeksi, jossa muotoilu, elämykset, ruoka ja juoma luovat yhdessä inspiroivan vaikutelman.

Pullman Paris Centre-Bercy -hotellissa vieraat saapuvat eloisaan aulaympäristöön, jossa paikallinen viihde- ja taideala sekoittuvat arkisiin puuhiin. Tavaramerkin uusi konseptielämys, The Junctionat Pullman, on tehnyt aulasta paikan, jossa vieraat voivat kokea elämyksiä, seurustella ja työskennellä yhdessä paikassa.

Pullman Paris Bercy

Monet hotellit pyrkivät löytämään täydellisen tasapainon luonnollisen vapauden ja ylellisten mukavuuksien välille. Oikeanlaisen harmonian luomiseksi monet hotellit ovat alkaneet tehdä kokeiluja sisä. ja ulkotilojen konseptin avulla.

Sisä- ja ulkotilojen välisen rajan häivyttäminen on muotoilutrendi, joka on nousussa hotelleissa, erityisesti luksussegmentissä.

Ravintola Botanist kanadalaisessa Fairmont Pacific Rim -hotellissa kuvastaa alueen rehevää luontoa. Aulabaari tarjoaa vieraille eloisaa vehreyttä, joka yhdistää huoneen ulkopuoliseen kasvillisuuteen. Ravintolassa kasvaa 50 erilaista kasvilajia, joiden joukossa on harvinaisia hedelmäpensaita sekä ruokakasveja, kuten vihreää teetä, kardemummaa ja inkivääriä.

Ravintola Botanist kanadalaisessa Fairmont Pacific Rim -hotellissa
Fairmont Pacific Rim Vancouver Botanist

Nykypäivän matkailijat vaativat aitoutta. Fairmontin tekemä tutkimus osoittaa, että kaksi kolmesta luksusmatkailijasta pitää tärkeänä sitä, että hotelli tukee paikallisia käsityöläisiä ja kulttuureja. Monet matkailijat valitsevat hotellin, joka sopii selkeästi yhteen paikallisen kulttuurin kanssa. Samalla hotellit tekevät parhaansa välittääkseen kohteen todellisen olemuksen.

Legacy Yen Tu, MGallery heijastaa Vietnamin rikasta historiaa ja vanhoja perinteitä. Hotellin sisustus on valmistettu käsin perinteisistä materiaaleista. Jokaisessa huoneessa on oma perinteinen tyylinsä. Jokaisessa huoneessa on myös ulkoalue, jossa vieraat voivat nauttia pyhän Yen Tu -vuoren varjoisuudesta.

Legacy Yen Tu MGallery by Sofitel
Legacy Yen Tu MGallery by Sofitel

– Aitous on uutta ylellisyyttä. Monet haluavat kokea paikallisia kulttuureja, mutta samalla tuntea edistävänsä kohteiden suojelua. Tämä suhtautumistapa on havaittavissa etenkin pohjoismaisilla matkailijoilla, jotka ovat yhä kiinnostuneempia luonnon- ja ekomatkailusta, sanoo
Accorin Pohjoismaiden Development & Operations -johtaja Jan Birkelund.

Neutraalit värisävyt ovat pitkään olleet hotellimaailman johtava trendi. Nyt vaimeat ja rauhalliset sävyt ovat kuitenkin saaneet antaa tilaa värikkyydelle ja energisyydelle.

Yhä useammat hotellisuunnittelijat ja arkkitehdit luovat nyt uusia hotellikonsepteja, joissa hyödynnetään voimakkaampia värejä.

Sofitel Bangkok on saanut muotoiluinspiraatiota viidestä peruselementistä: vedestä, maasta, puusta, metallista ja tulesta. Hotellin tärkeimmissä tiloissa, kuten baareissa ja ravintoloissa, on käytetty tulenpunaista. Se luo dynaamisen ympäristön ja saa aikaan lämpimän, energisen ja leikkisän vaikutelman.

Sofitel Bangkok

Terveysala kasvaa yhä nopeammin vuosi vuodelta. Hotelliyöpyminen halutaan nyt yhdistää parhaaseen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Monet matkailijat huomioivatkin kuntosalit, vartalohoidot, kylpyläelämykset ja henkisen rentoutumisen hotellia varatessaan.

Bangkokin Mövenpick BDMS Wellness Resort tarjoaa mukavuuden ja palautumisen täydellistä tasapainoa Aasian suosituimmassa kaupunkikohteessa. Kohteessa on useita terveellisiä ravintoloita, joissa on tarjolla kaikkea luomusmoothieista gluteenittomiin leivonnaisiin.